reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Godzina zero... lutóweczki na sali porodowej ;)

reklama
Półtorej godziny temu dostałam SMSka od Agusi9915 że właśnie jest na porodówce :happy: Wody jej odeszły o 1:15 i ma już często regularne skurcze... oj... będzie dzisiaj następne lutowe dziecię :tak: :-D

A moje dziecię właśnie, zamiast brać przykład z innych, wypięło się pupką i ma wszystko gdzieś :cool2:

Joasiek, agusia9915 urodziła w 37t6d ciąży...według miesiączki....miała termin tak jak ja :tak::tak: a wg usg też miałyśmy taki sam :-D:-D ale ja jakoś się nie sypie :-D:-D:-D

mysia23: Agusia ma dwa suwaczki i dwa różne terminy na nich... ja nie wiem który jest dobry, ale sądząc po wielkości jej dzieciątka to raczej ten z USG, bo ile by to jej dziecię wazyło jakby termin z OM był dobry... ponad 5kg w terminie?? :szok: :confused:
Najlepiej będzie jak Agusia sama powie który jest właściwy jak już do nas powróci :happy: :tak:

Wieloródki z reguły rodzą szybciej niż te mamusie, które rodzą po raz pierwszy, więc my chyba musimy jeszcze troszkę poczekać ;-)
A w ogóle to mysia23 Ty masz termin po mnie, więc się w kolejkę proszę nie wpychać :-p :-p :-p :-D :laugh2: :-D

No własnie, jak tylko sie dowiaduje ze jakas nasza lutóweczka juz ma dzidzie przy sobie to od razu sprawdzam na liscie na kiedy miala termin.I jest mi tak zle kiedy widze ,ze pozniej ode mnie:sick: :sick: :sick:
Ja tez chce moje malenstwo!Dwupak mnie wykancza. Nie chce byc marcowka!!!!:wściekła/y:

Joasiek ja sie nie wpycham...;-):-p;-)
Szczerze mówiąc to coś mi się wydaje,ze w jednym czasie wylądujemy na porodówce..oby jak najszybciej :tak::tak::tak:
Jakoś fajnie sie narazie składa, że lutówki rodza parami, wiec dziś jeszcze któraś musi sie rozdwoić :-D:laugh2::-D Czekamy na wieści...

reklama
ja bym bardzo chciala....bo to mo termin dzisiaj, dziewczyny, pozwalacie?;-)

Do góry