reklama
Hejka!!!
Przemiło poznać mamy z Gniezna, ja jestem w 14 tygodniu. Kurcze ale mnie przeraziłyście z tym szpitalem... To moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc to nawet nie wiem jakich info i w ogle czego wymagać od lekarza. Trzeba sie w jakąś literatukę zagłębić. Znacie może coś sensownego i przydatnego w stylu " moje pierwsze dziecko"??? Bo pełno tego...
Przemiło poznać mamy z Gniezna, ja jestem w 14 tygodniu. Kurcze ale mnie przeraziłyście z tym szpitalem... To moja pierwsza ciąża i szczerze mówiąc to nawet nie wiem jakich info i w ogle czego wymagać od lekarza. Trzeba sie w jakąś literatukę zagłębić. Znacie może coś sensownego i przydatnego w stylu " moje pierwsze dziecko"??? Bo pełno tego...
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To teraz ja podbijam;-) Nawet nie wiedziałam,że i Gniezno tu jest. Zawsze widziałam same duże miasta. I odległe,a tu proszę. Dokładnie jestem z Lubinia. Kawałek za Trzemesznem,a pochodzę z Mogilna.
Troszkę czasu minęło,ale nic się nie zmieniło. Nikt nie pomoże, nie ulży. Hasła: podmywać się mydłem, poboli i przestanie, wszystkie boli tak samo dobijały mnie. Ale co tam... Za to opieka dla maluszków moim zdaniem ok. Chciałabym widzieć te położne jak rodząnie takie znow bestie.. tylko opieka po zadna niemalze. widzialam dziewczyny, ktore plakaly z bolu, a polozne im truly, ze maja przestac i zajac sie dziecmi. i te, ktore nie wiedzialy jak przystawiac maluszka do piersi, a one to lekcewazyly. zdanie 'a ksiazek pani nie czytala?' zwalilo mnie z nog. totez dziewczyny pmagaly sobie, jak mogly nawzajem. o wszystko po trzeba bylo prosic, o wszystko sie upomniec, przez caly czas pobytu w szpitalu nikt mnie nie zbadal, nie obejrzal krocza. obled.