agapaszko22
Zaciekawiona BB
Czy sa jakies mamuski z Gniezna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo się cieszę z Twojej odpowiedziwitaj
nie wiem czy ci pomoze moja odpowiedz ale nic nie zaszkodzi powiem ci tak ja swoje pierwsze dziecko rodzilam w szpitalu na maja w gnieznie i jestem bardzo zadowolona z porodu oraz opieki jaka tam doswiadczylam pozniej mialam okazje poznac rowniez odzdzial ginekologiczny z powodu poronienia i musialam miec usuwana ciaze bo ciaza byla martwa opieka super pielegniarki bardzo dobrze sie mna "zajely" tzn podtrzymywaly mnie na duchu lekarz dokladnie wytlumaczyl mi na czym bedzie polegac zabieg i w ogole mimo tak przykrej sprawy jak utrata dzieciatka bylam zadowolona z opoieki teraz jestem w ciazy termin mam na wrzesnia i tez mam zamiar rodzic w gnieznie jesli moja odpowiedz cos ci pomogla to bardzo mi milo jesli masz jeszcze jakies pytania pisz odpowiem z mila checia![]()