reklama
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Mnie się Zuzia też bardzo podoba ale z kolei mojemu mężowi nie. :-(
U nas w grę wchodzi jeszcze Justyna i Paulina, ale Ola chyba utrzymuje się na pierwszym miejscu.:-)
U nas w grę wchodzi jeszcze Justyna i Paulina, ale Ola chyba utrzymuje się na pierwszym miejscu.:-)
:-) U mnie bedzie Amelia Maja (Maja po mnie ). Dwoch ginekologow stwierdzilo ze bedzie dziewuszka, wiec mam nadzieje ze niespodzianki nie bedzie , bo dla chlopca nie mamy imienia!!!
ja wole Maksymiliana jesli mam byc szczera;-)
Ja też wolę Maksa, z mama mi się przyznała, że już wszystkim mówi, że Maksymilian będzie i jakoś tak dziwnie jak zmienimy... a żeby była jasność wcale jej się nie podoba to imię
He, he... z walką o Świętego to się nie boję większa będzie jak się wszyscy dowiedzą, że maluszka nie chrzcimy... nawet teściowa, która na naszym ślubie nie była u komunii a w kościele to pierwszy raz po paru latach się pyta dlaczego nie chcemy go ochrzcić...
I tak największa jazda będzie z moimi dziadkami - pewnie zostanę już wydziedziczona na amen ale trudno ich strata... i tak są nieprzyjemni bo nie zaplanowałam co zrobię z dzieckiem po porodzie a oni mieli żłobek i przedszkole w budynku szpitala w którym pracowali... żeby nie było mieli też właściwie domowe obiady na stołówce pracowniczej za pół darmo czyli ful wypas i brak obciążeń...
Najlepsze na tą chwilę są teksty czy ja nie za długo na zwolnieniu jestem i co w pracy powiedzą... ech ale się nie na temat rozpisałam....
I tak największa jazda będzie z moimi dziadkami - pewnie zostanę już wydziedziczona na amen ale trudno ich strata... i tak są nieprzyjemni bo nie zaplanowałam co zrobię z dzieckiem po porodzie a oni mieli żłobek i przedszkole w budynku szpitala w którym pracowali... żeby nie było mieli też właściwie domowe obiady na stołówce pracowniczej za pół darmo czyli ful wypas i brak obciążeń...
Najlepsze na tą chwilę są teksty czy ja nie za długo na zwolnieniu jestem i co w pracy powiedzą... ech ale się nie na temat rozpisałam....
My teoretycznie mamy w planach panienkę(sprawdzone i potwierdzone) i dla niej imię to Konstancja ewentualnie ale to ewentualnie Blanka, a jak zaszła pomyłka w usg to będzie Zachariasz... dodam że żadne z imion nie podoba się rodzicom no może Blanka więc pewnie będzie Konstancja
reklama
Podziel się: