reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

głaszczę brzuszek i ...nadajemy imiona dla naszych maluszków :)

reklama
Może tatusiowie tak już mają, mój kochany zaczął mnie podgadywać na temat "Piątego elementu" po czym stwierdził, że imię Lilu mu się podoba, na szczęście w Polsce tego imienia nikt nie zarejestruje...chyba.

Wiesz, ja licze ze mu ten Constantine jednak przejdzie...no imie jest fajne zaiste, tez mi sie podoba, ale nie chce dziecku krzywdy robic...

Ja o Zuzi marzyłam od kilkunastu lat... a teraz tyle tych Zuziek jest, że zaczęło mi się odechciewać... Dziesięć lat temu to Zuzanek było malutko... Wczoraj kochany tatuś wpadł na genialny pomysł, znalazł imię, które mu się podoba, a mianowicie: Gaja :sorry2: Co Wy na to? Co jak co, ale moja córcia raczej nie spotkałaby w życiu żadnej innej osoby o takim imieniu..., może to dobry pomysł i byłaby Gaja Zuzanna...:happy:
Dane z Warszawy jeśli chodzi o Gaję... na 23161dzieci jest ich 14 (dane od lipca 2004)
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki

czyli ma szanse na spotkanie drugiej Gaji :)
hmmm w Warszawie tak tam było podane procentowo 0,1% czyli nikłe tylko że z rejestracją jak mąż zechce to mu mogą nie odmówić

Po za Warszawą podejrzewam że powinno być mniej popularne... ale to tylko moje domysły

Ja znam osobiście mała Gaje :-) Chodź już nie taką malutka bo ma pewnie z 6 latek. :szok:
Mieszka sobie w małej mieścince na skraju Polski. A dziewczynka prześliczna :-)

reklama
A u nas chyba będzie Aleksandra o ile to dziewczynka,17 mam USG to jeszcze zobaczymy. Nie wiem dlaczego uparcie mi się plączą imiona dla chłopców choć na poprzedniej wizycie na 80% miała być dziewczynka!!!

Do góry