reklama
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Może tatusiowie tak już mają, mój kochany zaczął mnie podgadywać na temat "Piątego elementu" po czym stwierdził, że imię Lilu mu się podoba, na szczęście w Polsce tego imienia nikt nie zarejestruje...chyba.
Dane z Warszawy jeśli chodzi o Gaję... na 23161dzieci jest ich 14 (dane od lipca 2004)Ja o Zuzi marzyłam od kilkunastu lat... a teraz tyle tych Zuziek jest, że zaczęło mi się odechciewać... Dziesięć lat temu to Zuzanek było malutko... Wczoraj kochany tatuś wpadł na genialny pomysł, znalazł imię, które mu się podoba, a mianowicie: Gaja Co Wy na to? Co jak co, ale moja córcia raczej nie spotkałaby w życiu żadnej innej osoby o takim imieniu..., może to dobry pomysł i byłaby Gaja Zuzanna...
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
hmmm w Warszawie tak tam było podane procentowo 0,1% czyli nikłe tylko że z rejestracją jak mąż zechce to mu mogą nie odmówićczyli ma szanse na spotkanie drugiej Gaji
Po za Warszawą podejrzewam że powinno być mniej popularne... ale to tylko moje domysły
sylvii
Fanka BB :)
U mnie będzie Oskarek
marys16
Fanka BB :)
Ja znam osobiście mała Gaje :-) Chodź już nie taką malutka bo ma pewnie z 6 latek.
Mieszka sobie w małej mieścince na skraju Polski. A dziewczynka prześliczna :-)
Mieszka sobie w małej mieścince na skraju Polski. A dziewczynka prześliczna :-)
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
reklama
KaśkaK
mama Madzi i Oli
A u nas chyba będzie Aleksandra o ile to dziewczynka,17 mam USG to jeszcze zobaczymy. Nie wiem dlaczego uparcie mi się plączą imiona dla chłopców choć na poprzedniej wizycie na 80% miała być dziewczynka!!!
Podziel się: