kasia.natka
Fanka BB :)
dziewczyny podawajcie jakieś orientacyjne ceny
katjusza napisz gdzie przyjmuje ten dr, jak u niego z usg no i ceny
pozdrawiam :-)
katjusza napisz gdzie przyjmuje ten dr, jak u niego z usg no i ceny
pozdrawiam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, ja chodzę do dr Opławskiego, na Floriańskiej 24 przyjmuje. Prowadził moją ciążę i jestem z niego b.zadowolona. Wizyta kosztuje 100 zl USG 20 zl, jak zajdziesz w ciążę to pozniej wizyta kosztuje 80. Przyjmuje cały tydzien w roznych godzinach, w poniedziałki miedzy 16-17 można przyjsc bez rejestracji.
Ja moge polecic dr Jerzego Jakubowicza.W sumie doktor nie prowadzi ciązy,ale jesli macie problemy z nadżerką czy po prostu szukacie dobrego lekarza ginekologa to naprawde jest to świetny specjalista.Z tego co pamiętam to Pan doktor pracuje równiez w Centrum Onkologii w Krakowie własnie.
Kasiu, ja chodzę do doktora Piskorza. Wiem, że przyjmuje na Wrocławskiej 53, we wtorki. Za wizytę tam płaci się 100 zł, usg drugie 100. Pracuje też w Szpitalu na Kopernika, ale nie wiem, czy tam przyjmuje, pewnie tak. Szłam do niego pełna obaw o ciążę, wyprowadził mnie i z zagrożonej stała się tylko ryzykowna. Jest bardzo miłym, kulturalnym człowiekiem, który odpowie na każde pytanie i nie patrzy przy tym na zegarek. Niestety nie powiem Ci, jak jest u niego z kłopotami w zajściu, bo ja trafiłam już w ciąży. Ale z całego serca akurat jego polecam
Martitka współczuję takich przeżyć całe szczęście że nie miał racji z tym guzem
Przyjmuje też na szwedzkiej w czwartki od 15 do 18 na fundusz, poprowadził moją zagrożoną ciąże, bardzo w porządku facet. Od paru lat chodzę tylko do niego.