kasia.natka
Fanka BB :)
ja nie pomogę bo nigdy nie byłam u gina na NFZ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze ktoras z was wie czy w scanmedzie ( armii krajowej) ginekolog przyjmuje na NFZ?
dr Diaków jest bardzo miły i konkretny, spokojnie i szczegółowo odpowiada na wszystkie zadane mu pytania. Co wizyta pyta jak sie czuje, czy coś mnie nie nurtuje, wszystko zapisuje tak aby dokumentacja była kompletna.szysza fajnie że polecasz ale podaj jakieś szczegóły a zwłaszcza ceny ;-)
Ja polecam dr Artura Świstaka. Przyjmuje w LIMie na Lublańskiej 38 i chyba ma też dyżury w szpitalu na Galla. Rzeczowy, sympatyczny, z dużym poczuciem humoru, dzięki czemu można się poczuć u niego swobodnie. Jedyny minus - długie kolejki.