reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Trójmieście

Muszę dopisać duuużego PLUSA dla pani doktor Moniki Chwastek! Potrzebowałam pilnie recepty w niedzielę, od razu zdecydowała się ze mną spotkać i bez zbędnych pytań i komentarzy wypisała :tak:

reklama
ja szczerze polecam doktor Olszewska we Wrzeszczu na przeciwko manhattanu Niezwykle miła i elokwentna kobieta, gabinet super wyposazony. Przy kazdym badaniu robione USG. Jestem teraz w drugiej ciąży. PIerwsza prowadzona moim zdaniem byla wzorowo, wiec i teraz zaufałam pani doktor.:cool2:

ja szczerze polecam doktor Olszewska we Wrzeszczu na przeciwko manhattanu Niezwykle miła i elokwentna kobieta, gabinet super wyposazony. Przy kazdym badaniu robione USG. Jestem teraz w drugiej ciąży. PIerwsza prowadzona moim zdaniem byla wzorowo, wiec i teraz zaufałam pani doktor.:cool2:

Zgadzam się z Twoją opinią. Byłam u niej na badaniu kontrolnym przed zajściem:-) i podpisuję się pod tym co napisałaś jeśli chodzi o prowadzenie ciąży bo moja szwagierka korzystała z jej opieki i bardzo sobie ją chwaliła. Super lekarka ale terminarz ma napięty strasznie.
Ja korzystam z opieki dr Chwastek Moniki (gabinety prywatne-Madison).
To moja pierwsza ciąża, narazie wszystko przebiega dobrze. Usg robi przy każdej wizycie (czasami bardzo krótkie usg ale zawsze spojrzy czy wszystko ok), jest delikatna i rzeczowa. Mam nadzieję,że nie przyjdzie mi zmieniać w czasie ciąży ginekologa. Polecano mi dr Niedźwiedzką ale widzę i na tym forum, że dobrze się stało, że przebywała na urlopie gdy próbowałam się zapisać do niej.

Dziewczynki mam pytanie dotyczące usg 4d. Gdzie polecacie? Myślałam o Invikcie. Co Wy na to?
Pozdrawiam

NIE POLECAM dr. Kiełkowskiego z Gdyni:sorry: o mało nie usunęłabym wg jego sugestii ciąży, a urodziła mi się w pełni zdrowa córeczka :tak:
POLECAM, dr. Jańczewskiego (świętojańska), bardzo miły, poświęca wystarczająco uwagi (w zależności od potrzeb czy wątpliwości), w końcu ma w gabinecie USG i... pracuje w szpitalu Redłowskim (wizyta kosztuje 100zł)

Hej dziewczyny :)

Mogę Wam polecić dr Papińską - Stachowiak. Pani dr przyjmuje w Lux-medzie. przerobiłam wielu ginekologów w 3 mieście. Trafiłam do niej prez zupeły przypadek.

Na pierwszej wizycie dr przeprowadzila ze mna dokładny wywiad. Mam porfirie i nie wszystkie leki mogę brać. Dostałam skierowanie na wszystkie możliwe badania, wyniki konsultowałyśmy przez telefon.

Pierwszy lekarz który mnie wsyłuchał i doradził.

Naprawde polecam

jestem pacjentką doktor Katarzyny Ciach, przyjmuje prywatnie w Madisonie w Gdańsku, to moja 1 ciąża i jestem na końcówce, jak urodzę to będę mogła napisać więcej, póki co...lekarz bardzo sympatyczna, wnikliwa, zawsze można zadzwonić i dopytać w razie wątpliwości czy nagłych sytuacji, położna również przemiła, jedyny minus to to, że wizyty są dość drogie...

hej!
dziewczyny od niedawna mieszkam w Pruszczu...mozecie polecić jakiegos lekarza z Pruszcza?? moze znacie-cos słyszałyscie?
No tyle sie naczytałam...i wlasciwie takie dośc pozytywne opinie ma dr Baj,znacie?
bede wdzieczna za odpowiedz!;-)pozdrawiam:-)

Hej dziewczynki proszę polećcie mi jakiegoś ginekologa na karwinach, dąbrowie albo coś w tych okolicach, wolałabym państwowo, ewentualnie prywatnie ale wtedy żeby był niedrogi(100zł za wizyte to dla mnie za dużo). Wybieram się na pierwsza wizytę i chciałabym trafić na kogoś konkretnego... no wiecie o co mi chodzi ;) żeby sie nie zrazić;)

reklama
Do góry