reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Trójmieście

reklama
Dobry ginekolog to dr Zinkiewicz. Przyjmuje na NFZ w przychodni na Jagiellońskiej(Przymorze) i prywatnie w przychodni EndoMed(na Żabiance). Pozdrawiam! Paluta

Bardzo dobry ginekolog jest w przychodni na grabowku w gdyni, ul. ramułta, osobiscie chodze do niego juz 7 lat

Wiem już ,że wątek ciszą zamarł.
Ale nie zgodzę się z wypowiedzią Nadinki.Ginekolog jest okropny , wiem z przykładu 4 innych już Mam.A mnie nie wykrył ciąży 2m-ąc.Jest zimny , nie kulturalny i niedelikatny!!

Cześć dziewczyny, rzeczywiście wątek zamarł, a ja już ginekologa wybrałam, a raczej ginekolożkę, panią Pilarską z przychodni NZOZ Gdynia Śródmieście. No i trafiłam rewelacyjnie. Aktualnie jestem w 17 tygodniu ciąży i za dwa dni idę na kolejne badania. Kobietka jest przesympatyczna i wie co robi. Gorąco polecam, chociaż może być problem żeby się do niej zapisać, bo walą do niej tłumy. Ale kobiety w ciąży u niej zawsze znajdą miejsce.

Ja polecam mojego dr Boćkowskiego. Przyjmuje tylko w Swissmedzie, ale pracuje na Klinicznej. Super specjalista. Na każdej wizycie usg i długa rozmowa o samopoczuciu itp.
My jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni

ja przed ciążą chodziłam w Gdyni prywatnie do dr Małgorzaty Sowińskiej - super babka, robi też usg. ale teraz właśnie sama została mamą. moją ciążę prowadzi teraz dr Metler z Redłowa, ale chodzę prywatnie, bo przyjmuje w tym samym gabinecie, co dr Sowińska. Usg w tym gabinecie robi dr Drapiński. za usg płacę 100zł, a za każdą wizytę też 100zł (za pierwszą chyba się płaci 150, ale ja od razu płaciłam 100, bo byłam pacjentką Sowińskiej). Usg dopochwowe miałam 2 razy - wszystko delikatnie i bez zastrzeżeń. Jeśli chodzi o badanie u dr Metlera, to moja ciąża wygląda tak, że ponieważ pierwszą ciążę straciłam w 5tc, to na razie dr wcale mnie nie badał, bo nie chciał niczego w środku naruszyć, żebym znowu nie poroniła (w sumie to logiczne, skoro na 2 usg widać, że dzidzia się prawidłowo rozwija). tylko bałdał mi brzuch i nogi, zawsze o wszystko wypytuje, zwolnienie dał od razu na pierwszej wizycie. polecam.

reklama
Polecam dr Ordyńca , który przyjmuje na świętojańskiej;-) Facet i jego gabinet wyrwany jak nie z tej epoki , ale jestem z niego b. zadowolona. Prowadzi aktualnie moją ciążę . Ma czas , cierpliwość i dużo uśmiechu:-)

Do góry