reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ginekolog w Trójmieście

Witam

Bardzo polecam Jarosława Fiutowskiego, naprawdę świetny ginekolog i bardzo dobry położnik. Przyjmiuje w sopocie na ul.Paderewskiego13 prócz prywatnej praktyki pracuje równieżw szpitalu wojewódzkim.

Pozdarwiam

reklama
Witam dziewczyny. Szukam ginekologa w Gdyni. Musi być naprawdę dobry i zaufany, ponieważ nie mam zaufania do lekarzy bo straciłam córeczkę przez jednego ginekologa. Źle prowadził moją ciąże i urodziłam w 23 tyg gdzie po 4 miesiącach Paulinka zmarła. Czy jesteście wstanie mi kogoś dobrego doradzić? Aha i jeżeli to będzie lekarz przyjmujący prywatnie to podajcie mi proszę cennik takich wizyt. Z góry dziękuję

Ja chodzilam do Zalewskiego, teraz nie chodze bo mnie nie stac wiec musze na NFZ. Ale zdecydowanie polecam. Przyjmuje w Gdyni na starowiejskiej.

Dziewczyny gorąco polecam Wam dr. Katarzyne Leszczyńską (przyjmuje prywatnie w Gdańsku na Skarżyńskiego, ale w Gdyni podobno też..) oprócz tego pracuje w szpitalu na Klinicznej.
Podzielam również polecenia dr. Zinkiewicza - fachowiec od wielu lat, ale tak jak dziewczyny wspominały ciężko dostać się do niego na wizytę
I kolejny lekarz to Piotr Głodek - przyjmuje z NFZ na Polankach w przychodni NCM oraz ma dyżury w szpitalu na Zaspie (robił mi już kilka razy usg - z bardzo dużą dokładnością wszystko sprawdził, na "zwykłej " wizycie podczas badań jest bardzo delikatny i o co byście nie zapytały to udzieli odpowiedzi.

Dziewczyny gorąco polecam Wam dr. Katarzyne Leszczyńską (przyjmuje prywatnie w Gdańsku na Skarżyńskiego, ale w Gdyni podobno też..) oprócz tego pracuje w szpitalu na Klinicznej.
Podzielam również polecenia dr. Zinkiewicza - fachowiec od wielu lat, ale tak jak dziewczyny wspominały ciężko dostać się do niego na wizytę
I kolejny lekarz to Piotr Głodek - przyjmuje z NFZ na Polankach w przychodni NCM oraz ma dyżury w szpitalu na Zaspie (robił mi już kilka razy usg - z bardzo dużą dokładnością wszystko sprawdził, na "zwykłej " wizycie podczas badań jest bardzo delikatny i o co byście nie zapytały to udzieli odpowiedzi.

Ja byłam tydzien temu u doktor Leszczyńskiej na USG połówkowym. Przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej. Super babka, ja z USG bardzo zadowolona. Niestety 200zł kazda wizyta, a na to mnie nie stac, ale ogolnie polecam :-)

ja rowniez chodze do JANUSZA ZALEWSKIEGO jest swietnym fachowcem...jestem teraz w 38 tyg i ciaza jest prowadzona rewelacyjnie.wizyty sa w cenie ok 100 zl .pracowal wiele lat na zaspie jako specjalista ginekolog i patolog wiec jezeli chodzi o ciaze z powiklaniami i zagrozone to jest w tym swietny.DOKLADNY, KONKRETNY...POLECAM .przyjmuje prywatnie w gdyni na Starowiejska 45, 81-363 Gdynia

Witam Was serdecznie! Czy któraś z Was jest albo była pacjentką dr Dariusza Wójcika (Gdynia: GAMETA, Gdańsk: SWISSMED)?? Ja póki co jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie, ale chętnie dowiem się czegoś więcej. Pozdrawiam :-)

reklama
Ja również polecam Adama Stencel . Przyjmuje w Gdańsku Osowej (fajny gabinet, cytologia na miejscu, itp udogodnienia.. zreszta ma swoja stronę w necie) i w Inviccie w Gdańsku. Moze gdzies jeszcze ma gabinet....

Do góry