reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Trójmieście

Witam

Bardzo polecam Jarosława Fiutowskiego, naprawdę świetny ginekolog i bardzo dobry położnik. Przyjmiuje w sopocie na ul.Paderewskiego13 prócz prywatnej praktyki pracuje równieżw szpitalu wojewódzkim.

Pozdarwiam

reklama
Witam dziewczyny. Szukam ginekologa w Gdyni. Musi być naprawdę dobry i zaufany, ponieważ nie mam zaufania do lekarzy bo straciłam córeczkę przez jednego ginekologa. Źle prowadził moją ciąże i urodziłam w 23 tyg gdzie po 4 miesiącach Paulinka zmarła. Czy jesteście wstanie mi kogoś dobrego doradzić? Aha i jeżeli to będzie lekarz przyjmujący prywatnie to podajcie mi proszę cennik takich wizyt. Z góry dziękuję

Ja chodzilam do Zalewskiego, teraz nie chodze bo mnie nie stac wiec musze na NFZ. Ale zdecydowanie polecam. Przyjmuje w Gdyni na starowiejskiej.

Dziewczyny gorąco polecam Wam dr. Katarzyne Leszczyńską (przyjmuje prywatnie w Gdańsku na Skarżyńskiego, ale w Gdyni podobno też..) oprócz tego pracuje w szpitalu na Klinicznej.
Podzielam również polecenia dr. Zinkiewicza - fachowiec od wielu lat, ale tak jak dziewczyny wspominały ciężko dostać się do niego na wizytę
I kolejny lekarz to Piotr Głodek - przyjmuje z NFZ na Polankach w przychodni NCM oraz ma dyżury w szpitalu na Zaspie (robił mi już kilka razy usg - z bardzo dużą dokładnością wszystko sprawdził, na "zwykłej " wizycie podczas badań jest bardzo delikatny i o co byście nie zapytały to udzieli odpowiedzi.

Dziewczyny gorąco polecam Wam dr. Katarzyne Leszczyńską (przyjmuje prywatnie w Gdańsku na Skarżyńskiego, ale w Gdyni podobno też..) oprócz tego pracuje w szpitalu na Klinicznej.
Podzielam również polecenia dr. Zinkiewicza - fachowiec od wielu lat, ale tak jak dziewczyny wspominały ciężko dostać się do niego na wizytę
I kolejny lekarz to Piotr Głodek - przyjmuje z NFZ na Polankach w przychodni NCM oraz ma dyżury w szpitalu na Zaspie (robił mi już kilka razy usg - z bardzo dużą dokładnością wszystko sprawdził, na "zwykłej " wizycie podczas badań jest bardzo delikatny i o co byście nie zapytały to udzieli odpowiedzi.

Ja byłam tydzien temu u doktor Leszczyńskiej na USG połówkowym. Przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej. Super babka, ja z USG bardzo zadowolona. Niestety 200zł kazda wizyta, a na to mnie nie stac, ale ogolnie polecam :-)

ja rowniez chodze do JANUSZA ZALEWSKIEGO jest swietnym fachowcem...jestem teraz w 38 tyg i ciaza jest prowadzona rewelacyjnie.wizyty sa w cenie ok 100 zl .pracowal wiele lat na zaspie jako specjalista ginekolog i patolog wiec jezeli chodzi o ciaze z powiklaniami i zagrozone to jest w tym swietny.DOKLADNY, KONKRETNY...POLECAM .przyjmuje prywatnie w gdyni na Starowiejska 45, 81-363 Gdynia

Witam Was serdecznie! Czy któraś z Was jest albo była pacjentką dr Dariusza Wójcika (Gdynia: GAMETA, Gdańsk: SWISSMED)?? Ja póki co jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie, ale chętnie dowiem się czegoś więcej. Pozdrawiam :-)

reklama
Ja również polecam Adama Stencel . Przyjmuje w Gdańsku Osowej (fajny gabinet, cytologia na miejscu, itp udogodnienia.. zreszta ma swoja stronę w necie) i w Inviccie w Gdańsku. Moze gdzies jeszcze ma gabinet....

Do góry