reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog godny polecenie, pracujący w szpilatu.

Nasze maleństwo też dla Nas pierwsze. U mnie odwrotnie, niż u Ciebie-ja mam zdecydowanie bliżej do Polic:) .Poza tym mam tu też lekarza prowadzącego ciążę. I moja kochana mamusia pracuje na porodówce:-D.Więc samo się rozumie, że Police górą.

reklama
Ja mogę polecić dr Cezarego Partykę. Przyjmuje w szpitalu MSWiA-ul. Jagiellońska (jak sie nie mylę), przyjmuje również w przychodni (NFZ) na Golęcinie od pon.-pt. od 15.30. Jeśli się nie mylę to na dzieniejszy pracuje również w szpitalu na Pomorzanach, ale tego nie jestem pewna. P.Czarek prowdził moją ciążę, byłam bardzo zadowolona. Konretny, otwarty i bardzo miły. Dużo pyta, wiele tłumaczy, ja byłam w 100% zadowolona. Pomógł również mojej mamie.

Ja chodziłam do doktora Puchalskiego, jednak przeniosłam sie do dr Kariny Engel. Bardzo nowoczesny gabinet, USG w 3D. Kobieta tak spokojna i rzeczowa, świetna babka. Kilka koleżanek u niej ciążowało i wszystkie zachwycone. Ma gabinet na 5 lipca a normalnie pracuje w szpitalu w Policach.

Witajcie Dziewczyny, a czy któraś z Was miała może w swojej karierze poronienie i czy po poronieniu jakiś lekarz wyprowadził Waszą ciążę do 38 tygodnia i dziecko urodziło się zdrowe?
Pytam bo dużo słyszałam o prof. Celewiczu i o prof. lub dr Uzarze...
Celewicz jest w Policach, Uzar (ojciec?) przyjmuje na Parkowej...
Miałam okazję rozmawiać z Przemkiem Ciepielą..nie wiem jednak jak prowadzi ciążę...

Odradzam panią Nowak w szpitalu na pomorzanach !!!
To jedyna ginekolog do której chodziłam jeśli chodzi o osobe pracującą w szpitalu - obecnie chodze do p. Milcarz na 3maja w przychodni [ polecam ]
Wracając do pani z pomorzan - ciążę miałam zagrożoną od poczatku, żadnych tabletek, żadnego skierowania do szpitala - leżeć w domu i tyle - o usg musiałam prosić niemalże na kolanach, kłamała w żywe oczy że mam skróconą szyjkę a gdy poprosiłam o usg czy cokolwiek gdzie na papierze mi to pokaże bo się przenosiłam do innego ginekologa to powiedziała tylko " oj nie wiem czemu tak powiedziałam, nie masz skróconej szyjki "
nic nie mówiła, o wszystko trzeba było pytać samemu, a odpowiedzi wymuszane i gburowate !
Gorszej ginekolog nie widziałam !
Polecam również lekarza ginekologa [ nazwiska nie pamiętam ] na odzieżowej - przyjazny pan w kwiecie wieku, luźna atmosfera i naprawdę bardzo ale to bardzo dobry lekarz

Dr Świderski pracuje w policach i przyjmuje prywatnie na ul. Ostawickiej na Pogdonie, jest super, ale ma masę pacjetek.
Dr Baczkowski przyjmuje na Unii lubelskiej w poradni ginekologicznej(okres oczekiwania ok.2 mies.) i prywatnie w Vitro life na Kasprzaka na Gumieńcach- jest super jesli chodzi o zajście w ciąże ,specjalizuje sie w metodach typu in vitro. Obecnie prowadzi mi ciążę i trochę malo skupiony i chaotyczny, Świderski byl lepszy(prowadzil moja pierwsza ciążę) no ale te terminy i tylko prywatnie.
Dr Ciepiela jest niezwykle symapattyczny, jednak nie wiem na ile bym Mu zaufala jeśli chodzi o ciążę a moja jest nieco skomplikowana.

Ja polecam dr Świderskiego Sławomira-prowadził moją ciążę.
Dr Ciepielę poznałam, bo to On mi oznajmił, że w ciąży jestem:) w szpitalu w Policach

A ja tak jak chwalilam dr Świderskiego....,nawet sie do niego przenioslam, jednak zaczynam mieć wątpliwości co do sluszności mojego wyboru:baffled: Otóż stwierdzam, że juz się chyba "wygryzł" i juz mu tak nie zależy na pacjentkach jak kiedys (prowadzil moja pierwsza ciąże w 2007 r.). Widac, że niestety zalezy mu głównie na kasie. Owszem jest mily i uprzejmu, ale nic poza tym niestety. Boje sie troche, bo ja jestem po bardzo cięzkich przejsciach i mam wrażenie,że to jakos go malo obchodzi a wierzcie mi nie chcialabym mieć kolejnego udaru mózgu:no:
Prosze o rade, może ktos ma godnego polecenia lekarza, ktory pracuje jednocześnie w szpitalu i zna sie na bardziej skomplikowanych ciązach???

Dordi jesli prywatnie to KRZYSZTOF IRA - na ul. Niedużej i na ul. Andrzejewskiego. pracuje w szpitalu ale w stargardzie... Sama bym do niego chodzila ponownie( w ciazy z Zuzia nas prowadził) - ale kasy brak...

reklama
Do góry