reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog godny polecenie, pracujący w szpilatu.

Ja rodziłam w 2014 r przez cc na zdrojach (poród zaczął się na sali porodowej ale wynikły komplikacje i mnie na cc zabrali szybko). Jestem zadowolona, blizna super się zagoiła,nic mnie nie ciągnęło. Nie pamiętam kto wykonał cc. Ale w 2016 urodziłam naturalnie i nie było problemu z blizną. Polecam zdroje wszystkim :)

Biedronka

reklama
Cześć Wszystkim przyszłym i obecnym Mamom!:)
Dołączam do Was i startuje z pytaniem o ginekologa do prowadzenia ciąży na NFZ w Szczecinie...
Od razu powiem, że przeczytałam cały wątek i obdzwoniłam każdego ginekologa o którym padły tu dobre słowa i na NFZ najwcześniej mogę się wybrać w lipcu ( dr. Ziętek), wrześniu ( dr. Pychtin), oraz w grudniu (!) ( dr. Dziurawiec). Reszta lekarzy przyjmuje prywatnie. Ponieważ post jest dość stary proszę Was, może znacie polecacie ginekologa którego nie wymieniłam wyżej a wiecie, że przyjume na NFZ. Z góry dziękuję :)

Cześć :)
Chciałabym rodzic w Zdrojach, ale niestety nie znam tamtejszych lekarzy...
Myślałam, żeby zapisać sie do dr Bittel. Ktoś miał z nią do czynienia? :)

reklama
Pan Doktor Andrzej Puchalski z Diagnozy na Felczaka jest najlepszy! Jako pacjentka czuję się fachowo zaopiekowana. Do doktora trafiłam w rok po poronieniu w 9 tygodniu. Wielomiesięczne trudności w ponownym zajściu w ciążę okazały się mieć swoją konkretną przyczynę - i Pan Doktor wychwycił ją już w pierwszym wywiadzie. Po wprowadzeniu zaleceń, leków oraz wdrożeniu diety udało mi się zajść w ciąże już w następnym cyklu :) polecam bardzo serdecznie tego przemiłego, zaangażowanego dobrego człowieka i wspaniałego lekarza.

edit: niestety z tego co się dowiedziałam ostatnio - doktor już nie pracuje na porodówce ale wciąż przyjmuje prywatnie w Diagnozie.

Ostatnia edycja:
Do góry