reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog godny polecenie, pracujący w szpilatu.

Witam.
Nie polecam dr.Kariny Engel,poszłam do niej bo koleżanka chodziła,a nikogo innego nie znała.powinnam mieć cc .i zapytałam ją o to czy po ostatniej cc .teraz też będę miała,a ona że po co.więc ją na to że ur.dziecko niedotlenione i mam traumatyczne przezycia i wolę nie rodzic jak nie m uszę naturalnie.więc stwierdziła że może będzie dobrze a jak nie będziecie to wtedy mi zrobią cc.byłam w ok 24 tyg.ciąży i zrezygnowałem z niej.resztę ciąży prowadził dr.Wegrzynowski z vitro life klinik.tu już było oczywiste że cc.choć ma tak dużo usg że nie ogarnia i jest wrażetnie zdawkowosci,ale jak nic się nie dzieje to ok.ceny wysokie za wizytę bez usg 120 zł.z usg 350 zł.na cesarkę wysłał mnie do kolegi z pokoju obok który pracuje w zdrojach ,dr.Marek Bilar to zalowalam że całej ciąży on mi nie prowadził .cesarke zrobił mi super i z jego usług będę korzystała.trafiłam na 1 wizytę do dr.Baczkowskiego.spokojny odpowiedział na wszystkie zaległe pytania a byłam w ok36tyg.fajny człowiek.pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
A czy któraś zna dr Marka Bilara? Chciałabym się przenieść do niego lub do dr Iry i zbieram opinie :)
Wiem, że pracuje w Vitro i ma też gabinet na Woj. Polskiego. Do Vitro raczej nie chciałabym chodzić, bo strasznie tam kasę zdzierają, ale w sumie nie wiem ile kosztuje u niego normalnie wizyta w jego gabinecie.
Z góry dzięki za info :)

Moją ciążę od początku prowadzi dr Cezary Partyka. Jest to też mój ginekolog od kilku ładnych latek. Przyjmuje w przychodni koło szpitala na Golęcinie, ma też prywatny gabinet chyba na Przecławiu, a dyżury ma w szpitalu MSWiA. Niestety już nie pracuje na porodówce, czego bardzo żałuję :( Tak czy siak lekarza baaardzo polecam. Jest bardzo delikatny w tym co robi, stawia zdrowie maluszka na pierwszym miejscu :) Nie oszczędza na badaniach i USG, bardzo dba o swoje ciężarówki, można do niego dzwonić o każdej porze dnia i nocy z każdym problemem. A na wizytę najdłużej czekałam tydzień. Polecam gorąco zwłaszcza tym, co nie chcą wydawać niepotrzebnie pieniędzy i potrzebują dobrego lekarza z NFZ!

reklama
Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa od cesarskich cięć? Ktoś rodził przez cc w ostatnim czasie Pomorzany bądź Zdroje? Ciążę prowadzi dr Ira, ale on chyba pracuje w Stargardzie, a wolę tu albo tu i nie wiem co wybrać.

Do góry