reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
I u nas czworki juz sa oj bylo ciezko, dwie trojeczki tez sie ostatnimi dniami przebily :tak: Oj jeszcze tylko kolejne dwie trojki no i piatki niebawem sie zaczna, jak mi zal mojego smyka, tak ciezko to zabkowanie przechodzi. Najgorsze jest to ze jak wczesnie dan ranem (ok 5tej) sie przebudzi to musze mu dac mleczko oby zasnal a juz bylo tak fajnie przesypial cala nocke bez mleka, mam nadzieje ze jak juz wszystkie zeboliska powychodza to wroci do "normy" ze spaniem ;-)

u nas ząbki pojawiają się jak grzyby po deszczu ;-) Agatka ma pełną buzię ząbków - tych z tyłu, ale nie wiem czy to 4 czy 5, nie chcę jej do buzi wkładać paluchów by sprawdzić, bo mnie małpka ugryzie ;-)

no u nas komplecik czwórek - jeszcze nie całkiem przebite ale już ostre czuć - dziasełka w stanie opłakanym a z jedzeniem jeszcze gorzej - ale nie dziwie się ,że nie chce jeść

Mateuszek przez ostatnie dwa dni bardzo się ślinił i wczoraj włożyłam mu palec do buziaka i wyczułam prawą dolną piątkę, to już 17 ząbek :szok:
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny Brianek ma 10 zabkow dziwi mnie tylko to ze z przodu ma cztery u gory i u dolu i zamiast rosnac dalej te na przodzie to urosly mu z tylu dwa:eek::-)

Do góry