reklama
Mam dość. Patucha ma 37,5 gorączki...oczka takie szklące...i dziąsła na dolne trójki napuchnięte...teraz już wiem dlaczego budzi się w nocy z wrzaskiem
Ojjjjj:-(...buziaczki od cioci Kasi...:-( i głaski w spuchnięte dziąsełka....:-(
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny ktos wie na ilu ząbkach kończy sie nasze zabkowanie????
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Mam dość. Patucha ma 37,5 gorączki...oczka takie szklące...i dziąsła na dolne trójki napuchnięte...teraz już wiem dlaczego budzi się w nocy z wrzaskiem
anian .....u nas tez trójki wychodza tylko ze gorne ........ostatnie dwa tygodnie były masakryczne:sick: .....budzenie sioe w nocy kilka razy z wrzaskiem ....i do tego całkowity brak apetytu ......juz do lekarza miałam isc bo przez cały dzien to moj patryk zaledwie kubeczek mleka wypił i to z męką .....od wtorku apetyt sie mu poprawił
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a tak apropo ząbków .....to wam nie pisałam ale 4tygodnie temu byłam z patrykiem u dentysty ......efekt dwie gorne jedynki borowane i zalakowane a dwie gorne dwojki (tzn ich pozostałosc) wyrwane ...........wszystko robione razem i na zywca ze tak powiem ......wiec sobie wyobrazcie jak to wygladało ...........ciesze sie ze wyleczylismy zabki ...ale do tej pory mam wyrzuty sumienia ...jak sobie przypomne ta wizyte.
Podziel się: