reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

to nie ma reguly czy wyjda pozniej czy wczesniej jak sie o nie dba to beda sluzyc poki nie wyjda stale tak mis ie wyddaje ale to moje zdanie

reklama
bartkowi idzie chyba 3 naraz :szok: ale oczywiscie nie da sobie tam zajrzec, to moge sie tylko domyslac ;-)

ja sie ostatnio smialam- widzac co moje dziecko wyprawia-ze to dobrze ze narazie sa te mleczaki. bo jakby od razu rosly stałe zęby, to przy takich szalenstwach jakby dziecko sobie je wybilo to byloby szczerbate do konca zycia. a tak co sobie wybije-to na to miesjce po jakims czasie urosną stałe zęby :-D :-D

magda dobrze powiedziane z mleczakami :tak: :tak:
Selinka ma rozbity nosek, dwa siniaki na buzi i na policzku szrame od drzwi :szok:

ja nie wiem czy to zebole bo nic nie widze, ale selinka nie chce jesc......... nawet mleczka , cos czasem jej przemyce ale bardzo malutko :-(
marudzi strasznie, nie umie zasnac biedulka jak juz zasnie budzi sie w nocy i potrafi ponad godzine plakac i nic nie pomaga :sick:
mam dosyc :-( :-( :-(

Witam,

Moja córcia skończyła 7 marca roczek a ząbków brak :( Dziąsła ma białe i twarde ale taki stan trwa już od 2 miesięcy

mik: nie martw sie na pewno niebawem sie pojawia!! :tak: a jak zaczna wychodzic to nie nadazysz z liczeniem ;-) niektorym dzieciom rosna pozniej, i to nie jest powod do obaw, trzeba cierpliwie czekac. :-)

bartusiowi przebila sie dwojeczka na dole, juz widze po tym chociazby ze lepiej spi w dzien ;-) to narazie jedeny sposob by sie zorientowac ze mu wyszedl ten zabek bo do dzioba to sobie nie da zajrzec :no: :-)
ale podczas spaceru dojrzalam ze druga dwojka z lewej strony tez sie szykuje do wyjscia ;-) ciekawe jak tam gorne dziaselko... :confused: :-)

:szok: Nie uwierzycie!!!!! No, nie uwierzycie!!!!:szok: Ale stało się!!!!!:-D
Martynce przebił się ząbek na dole, a obok idzie 2:laugh2:
I nic tego nie zapowiadało. Śpi dobrze, kupki normalne, wesoła, zero płaczu..... odkryłam przypadkiem, ale już od dwóch dni podpadało mi cos przy karmieniu....

Po protezę nie idziemy.....;-) :-D ;-)

reklama
Do góry