reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Mokkate u nas też ząbków jeszcze nie ma, tzn. nie mogą się chyba przebić i dokuczają Agatce:wściekła/y: wczoraj bidulka usnęła dopiero coś koło 23 - złamałam się i dałam jej ibum - usnęła w ciągu 10 minut (możliwe, że jej od razu pomogło??)

reklama
Osinka i jak minela noc Agatce? mysle ze mogl zadzialac tak szybko, moze faktycznie idzie jej kilka zebow na raz :tak: a ogladalas jej dzialeslka?

u nas zabki wyszly bezbolesnie i bez slinieniea nawet nie wiem kiedy-a jak wyszly to praktycznie wszystkie na raz
uzebienie ma dosc bogate;-) 7 az

Osinka i jak minela noc Agatce? mysle ze mogl zadzialac tak szybko, moze faktycznie idzie jej kilka zebow na raz :tak: a ogladalas jej dzialeslka?

przespała całą noc, po 6 spała u mnie na kolanach na siedząco jak ją chciałam obudzić na karmienie
w dzień jej niby nic nie dolega, a wieczorem są cyrki

dziąsełka są rozpulchnione, ale to już od 2 miesięcy chyba, jedyneczki od dawna są tuż tuż

przespała całą noc, po 6 spała u mnie na kolanach na siedząco jak ją chciałam obudzić na karmienie
w dzień jej niby nic nie dolega, a wieczorem są cyrki

dziąsełka są rozpulchnione, ale to już od 2 miesięcy chyba, jedyneczki od dawna są tuż tuż

w takim razie pewnie tak biedne te nasze malenstwa z tymi zebolami:-(

U nas nadal 2 dolne jedyneczki, coraz większe i chyba "przeszkadzają" maluszkowi. Łapcie częstow buziaku i złość wtedy - pewnie kolejne zębalki - dokuczalki w drodze.

Gratulacje dla zębalków.

Osinko nie martw się, idą, idą, to i wyjdą. :tak:

U nas po trzymiesięcznej przerwie wyszły kolejne- 6 na raz !!!!! Na szczęście Kinga zniosła to dzielnie, chyba jej bardzo nie dokuczały. Teraz ma już 8 ząbków i najgorsze jest to, że nauczyła się nimi zgrzytać!!! brrr

A u nas tez lawina zabkow, mamu juz 5 :-D a jeszcze 2 tygodnie temu byly 2 :-D

- dwie dolne jedyneczki
- dwie gorne dwojki (na poczatku muslalam ze to trojki)
- prawa dolna dwojka

a w drodze dwie gorne jedyneczki :-p:-p:-p

my mamy juz 8 zabkow :-) :szok: i wydaje mie sie ze przebila sie juz prawie gorna 3 i ida dwie kolejne 3 na dole (inwazja zebow :-D :-D )
i tez nimi zrzyta a jest to bardzo nieprzyjemny dzwiek :)

reklama
Do góry