reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

A u nas tez lawina zabkow, mamu juz 5 :-D a jeszcze 2 tygodnie temu byly 2 :-D

- dwie dolne jedyneczki
- dwie gorne dwojki (na poczatku muslalam ze to trojki)
- prawa dolna dwojka

a w drodze dwie gorne jedyneczki :-p:-p:-p

Ciekawe, czy u nas też pójdzie tak lawinowo.:confused: Narazie dwie dolne jedyneczki, ale już coś się wybiera, widzę to po nastroju synka.

reklama
Witamy pierwszego wyczekanego Agatkowego zębolka:-) Miejmy nadzieje że teraz już będą mniej boleśnie się przebijały

Osinka, teraz zobaczyłam że Agatka zrobiła sobie prezent na ukończenie 10 miesiąca w postaci zębalka:-D

gratulacje dla Agatki i sie doczekałaś osinko:tak:

emi wychodzi jdynka na górze juz ja troszke widac a jak sie smieje to smiesznie widac takie zpulchnione dziaselko:-)

brawa dla Agatki !!! doczekałaś się Osinko

...teraz jeszcze tylko wyjdzie jej górna jedyneczka i będzie mogła zgrzytać zębami:laugh2: :laugh2: :laugh2: - bo mój Maks tak robi odkąd pojawiła mu się dolna jedynka:laugh2: :laugh2:

reklama
Gratulujemy pierwszego wyczekanego zabka Agatko :-) :-) :-)

U nas chyba szykuja sie nastepne bo selinka jest strasznie marudna i tzryma caly czas paluszki w buzi , jestem wykonczona i nocami i nozseniem biedaczka :sick:

Do góry