reklama
Nastka
Zaangażowana w BB
Usłyszałam dziś )po raz pierwszy),ze jesli żabki wychodzą szybko( a u nas tak właśnie jes, w przeciągu miesiąca pojawiło się ich ąz 5) to żle ,bo może to czymś grozić. Czy to prawda??Bo ja się z taką opinią spotykam po raz pierwszy. Pozdrawiam
ivka76
Fanka BB :)
Nastka pierwszy raz spotykam się z taką opinią.
U nas chyba idą górne czwórki, bo nocki są po prostu koszmarne. Najgorzej, że nie pomaga nuforen i viburcol
U nas chyba idą górne czwórki, bo nocki są po prostu koszmarne. Najgorzej, że nie pomaga nuforen i viburcol
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Nastka, mi też się wydaje, że ta opinia nieco dziwna...
Filipkowi chyba wychodzi dolna, lewa trójka albo dwójka, jakąś kropeczkę tam czuję, ale trudno mi ocenić który to ząbek To będzie już 7 ząbek
Filipkowi chyba wychodzi dolna, lewa trójka albo dwójka, jakąś kropeczkę tam czuję, ale trudno mi ocenić który to ząbek To będzie już 7 ząbek
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinka mam w takim razie nadzieję, że to te jedyneczki. Później wyszły jedna za drugą. Masowałam mu dziąsełka szczoteczką z silikonowymi wypustkami. Żel przestałam stosować, bo go zaraz połykał, a dawałam Viburcol.
Marlenka, masuję dziąsełka taką specjalną nakładką na palec, poza tym mam specjalną szczoteczkę z silikonu do masowania dziąsełek - masujemy te dziąsełka kilka razy dziennie (3x dziennie nakładam na dziąsełka Bobodent), a w chwilach gdy Agatce naprawdę dolegają ząbki - podaję nurofen.
Dzisiaj w nocy Agatka budziła się co godzinę, ewidentnie jej te ząbki dolegały.
Emcia
Marcowa Mama '06
A my nadal tylko dwa! Dolne jedyneczki! I na razie cisza...;-)
reklama
K
kasiula matula
Gość
przebijała sie dzielnie aż ujżała światło dzienne górna druga 2
jak urosna bardziej i emi zamknie buzie to uzupełnią sie szczeliny
jak urosna bardziej i emi zamknie buzie to uzupełnią sie szczeliny
Podziel się: