reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
Duże brawa dla Kubusia za trzeciego zęborka
U nas narazie dwudniowa przerwa więc mam więcej czasu bo Kuba mniej marudny - czekam na kolejny atak zębów brrrrrrrr

My też gratulujemy i meldujemy, że u nas dzisiaj pojawił się drugi ząbek, czyli lewa, dolna jedyneczka :)

A tak poza tym, pierwszy ząbek pojawił się nam w zeszłą sobotę, w dzień marudzenie, w nocy płacz... Ciekawe ile to jeszcze potrwa?

anik: u bartka zeby (dwie dolne jedynki) wyszly wczesnie bo w 6 mies. i od tamtej pory placz i krecenie w nocy okropne, to juz dwa mies. ja wymiekam!

Madzia! A już myślałam, że jestem wyrodną matką :). Ponoć wychodzenie trzonowych ząbków najbardziej boli :( - jak my to przeżyjemy (egoistka ze mnie :), powinnam napisać - jak to nasze dzieciątka wytrzymją). Musimy być dzielne, dawać dzieciaczkom dużo ciepełka i czopek w pupcie :). Ja podaję swojemu Eferalgan i muszę powiedzieć, że działa niestety tragicznie na skórę Krystianka, ale co zrobić, jak nie ma innego wyjścia. Kilka razy broniłam się przed jego podaniem, to miałam trzy godzinne koncerty w nocy. :(

Gratulacje dla wszystkich ząbkowiczów:) A my meldujemy że u nas nie ma nic:( Same dziąsła - po mamie jak miałam rok to dopiero zaczęły wychodzić!!!

reklama
Do góry