reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
Duże brawa dla Kubusia za trzeciego zęborka
U nas narazie dwudniowa przerwa więc mam więcej czasu bo Kuba mniej marudny - czekam na kolejny atak zębów brrrrrrrr

My też gratulujemy i meldujemy, że u nas dzisiaj pojawił się drugi ząbek, czyli lewa, dolna jedyneczka :)

A tak poza tym, pierwszy ząbek pojawił się nam w zeszłą sobotę, w dzień marudzenie, w nocy płacz... Ciekawe ile to jeszcze potrwa?

anik: u bartka zeby (dwie dolne jedynki) wyszly wczesnie bo w 6 mies. i od tamtej pory placz i krecenie w nocy okropne, to juz dwa mies. ja wymiekam!

Madzia! A już myślałam, że jestem wyrodną matką :). Ponoć wychodzenie trzonowych ząbków najbardziej boli :( - jak my to przeżyjemy (egoistka ze mnie :), powinnam napisać - jak to nasze dzieciątka wytrzymją). Musimy być dzielne, dawać dzieciaczkom dużo ciepełka i czopek w pupcie :). Ja podaję swojemu Eferalgan i muszę powiedzieć, że działa niestety tragicznie na skórę Krystianka, ale co zrobić, jak nie ma innego wyjścia. Kilka razy broniłam się przed jego podaniem, to miałam trzy godzinne koncerty w nocy. :(

Gratulacje dla wszystkich ząbkowiczów:) A my meldujemy że u nas nie ma nic:( Same dziąsła - po mamie jak miałam rok to dopiero zaczęły wychodzić!!!

reklama
Do góry