reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Duże brawa dla Kubusia za trzeciego zęborka
U nas narazie dwudniowa przerwa więc mam więcej czasu bo Kuba mniej marudny - czekam na kolejny atak zębów brrrrrrrr
U nas narazie dwudniowa przerwa więc mam więcej czasu bo Kuba mniej marudny - czekam na kolejny atak zębów brrrrrrrr
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
My też gratulujemy i meldujemy, że u nas dzisiaj pojawił się drugi ząbek, czyli lewa, dolna jedyneczka
A tak poza tym, pierwszy ząbek pojawił się nam w zeszłą sobotę, w dzień marudzenie, w nocy płacz... Ciekawe ile to jeszcze potrwa?
A tak poza tym, pierwszy ząbek pojawił się nam w zeszłą sobotę, w dzień marudzenie, w nocy płacz... Ciekawe ile to jeszcze potrwa?
ivka76
Fanka BB :)
Mamy już cztery zęby - wczoraj wyszła górna prawa jedynka. Szymon poza ślinieniem nie ma żadnych innych objawów wychodzenia kolejnych ząbków.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Ivka76! Możesz uważać się za szczęściarę . U nas płacz, ślinotok, marudzenie, czasem nie mam już siły...
magdalenaB
marcowa mama 06'
anik: u bartka zeby (dwie dolne jedynki) wyszly wczesnie bo w 6 mies. i od tamtej pory placz i krecenie w nocy okropne, to juz dwa mies. ja wymiekam!
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Madzia! A już myślałam, że jestem wyrodną matką . Ponoć wychodzenie trzonowych ząbków najbardziej boli - jak my to przeżyjemy (egoistka ze mnie , powinnam napisać - jak to nasze dzieciątka wytrzymją). Musimy być dzielne, dawać dzieciaczkom dużo ciepełka i czopek w pupcie . Ja podaję swojemu Eferalgan i muszę powiedzieć, że działa niestety tragicznie na skórę Krystianka, ale co zrobić, jak nie ma innego wyjścia. Kilka razy broniłam się przed jego podaniem, to miałam trzy godzinne koncerty w nocy.
reklama
Podziel się: