reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
u nas dwa zęby pojawiły się niespodziewanie - czyt. bez większego płaczu i marudzenia... za to od kilku nocy suszarka (musi szumieć),Bobodent i paracetamol są pod ręką (zwłaszcza dwa pierwsze) bo inaczej jest masakra - i tak jest w sumie....m a s a k r a :)

Iwosz hehe:laugh2:widze ze dzieciaczki uwielbiaja szum suszarki u nas tez tak bylo przez pare tygodni Brian nie usnol bez tego:eek: a teraz nauczylam go smaego zasypiac i sam sie juz domaga aby go wlozyc do lozeczka jak marudzi:happy:

Gratuluje zabeczkow!:-)

u nas cisza...ale ja np dostałam pierwszego ząbka jak miałam 9miesięcy, więc może jagunia wdaje się w mamusię:tak:

U nas dwie dolne jedyneczki już są i dwójka zaczyna się wyrzynać.
Jak tyle czasu nie było nic to teraz wszystkie naraz zaczeły rosnąć i Kubula budzi sie w niocy z płaczem.

Ja Tylko Szybciutko Bo Czasu Malo-ale Muszę Się Pochwalic-jeeeeestt-pierwszy Ząbek-lewa, Dolna Jedynka-doczekałam Się W Końcu!!!! Buziaki:-)

NO TO GRATULACJE DLA JASKA!!

U nas ząbkow nadal nie ma ale jakos specjalnie mnie to nie martwi
Ola miala pierwszego w 9 miesiacu więc Maks idzie chyba w ślady siostry:tak:

reklama
Do góry