reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
u nas dwa zęby pojawiły się niespodziewanie - czyt. bez większego płaczu i marudzenia... za to od kilku nocy suszarka (musi szumieć),Bobodent i paracetamol są pod ręką (zwłaszcza dwa pierwsze) bo inaczej jest masakra - i tak jest w sumie....m a s a k r a :)

Iwosz hehe:laugh2:widze ze dzieciaczki uwielbiaja szum suszarki u nas tez tak bylo przez pare tygodni Brian nie usnol bez tego:eek: a teraz nauczylam go smaego zasypiac i sam sie juz domaga aby go wlozyc do lozeczka jak marudzi:happy:

Gratuluje zabeczkow!:-)

u nas cisza...ale ja np dostałam pierwszego ząbka jak miałam 9miesięcy, więc może jagunia wdaje się w mamusię:tak:

U nas dwie dolne jedyneczki już są i dwójka zaczyna się wyrzynać.
Jak tyle czasu nie było nic to teraz wszystkie naraz zaczeły rosnąć i Kubula budzi sie w niocy z płaczem.

Ja Tylko Szybciutko Bo Czasu Malo-ale Muszę Się Pochwalic-jeeeeestt-pierwszy Ząbek-lewa, Dolna Jedynka-doczekałam Się W Końcu!!!! Buziaki:-)

NO TO GRATULACJE DLA JASKA!!

U nas ząbkow nadal nie ma ale jakos specjalnie mnie to nie martwi
Ola miala pierwszego w 9 miesiacu więc Maks idzie chyba w ślady siostry:tak:

reklama
Do góry