reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Gratulacje!!U nas tez zabka ani widu ani slychu-jasie nawet ciesze bo te bezzebne dziaselka sa takie slodkie!:-)
felqua....u nas tez tak bylo ...ami widu ani slychu .....nawet przestalam ten watek praktycznie odwiedzac .......wogole nie myslalam o ząbkach .....az tu nagle :-) :-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
ale jaja.... my mamy tego samego ząbka;-)u nas wyłazi własnie prawadolna jedynka!!!!!!!!!!!!!!!
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
U nas idą łeb w łeb dwie dolne jednyki
Ale pierwsza wyrzynała się też prawa
Ale pierwsza wyrzynała się też prawa
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
ch_aga .....moze u nas tez tak bedzie bo Patrick strasznie marudny wczoraj wybudzal sie z placzem prawie co pol godziny posmarowalam kremem ząbki .....tez nie podziałało.....w koncu tak mi sie go szkoda zrobilo ze dalam mu kropelki przeciwbolowe i zasnelo wreszcie moje biedactwo..............a dzis jak narazie wesolutki ....zobaczymy pozniej;-) ;-)U nas też jako pierwsza była prawa dolna jedyneczka, za jakieś dwa dni pojawiła się lewa a teraz to już zębulki jak u wiewióreczki
Pozdrawiam
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Chyba wychodzi nam górny ząbek, tylko nie jedynka a dwójka Czy tak może być Dziąsełko w tym miejscu jest białe i pod palcem czuję troszkę ostrego, tak samo było w przypadku dolnej prawej jedyneczki. Tylko martwi mnie że to nie jedynka :-( Może przez to Muszek od kilku dni śpi tak niespokojnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podziel się: