reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

Gratulacje!!U nas tez zabka ani widu ani slychu-jasie nawet ciesze bo te bezzebne dziaselka sa takie slodkie!:-)

reklama
felqua nie jesteś sama u nas dalej nic nawet jak gryzie dziąsłami to nie czuć ząbów :-):-):-):-):-)

U nas też jako pierwsza była prawa dolna jedyneczka, za jakieś dwa dni pojawiła się lewa a teraz to już zębulki jak u wiewióreczki :laugh2:
Pozdrawiam

Gratulacje dla dzieciaczkow ktore juz posiadaja zabeczki:happy:

U nas dzis cala noc nie przespana wstawalam do Briana co godzine co pol :szok:
myslicie ze to zeby:confused:
bo ja normalnie juz wymiekam:baffled:

U nas też jako pierwsza była prawa dolna jedyneczka, za jakieś dwa dni pojawiła się lewa a teraz to już zębulki jak u wiewióreczki :laugh2:
Pozdrawiam
ch_aga .....moze u nas tez tak bedzie bo Patrick strasznie marudny wczoraj wybudzal sie z placzem prawie co pol godziny posmarowalam kremem ząbki .....tez nie podziałało.....w koncu tak mi sie go szkoda zrobilo ze dalam mu kropelki przeciwbolowe i zasnelo wreszcie moje biedactwo..............a dzis jak narazie wesolutki ....zobaczymy pozniej;-) ;-)

reklama
Chyba wychodzi nam górny ząbek, tylko nie jedynka a dwójka :baffled: Czy tak może być :confused: Dziąsełko w tym miejscu jest białe i pod palcem czuję troszkę ostrego, tak samo było w przypadku dolnej prawej jedyneczki. Tylko martwi mnie że to nie jedynka :-( Może przez to Muszek od kilku dni śpi tak niespokojnie :eek:
Pozdrawiam

Do góry