reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

wow Lolcia- ale szybko, no ekspresowo normalnie :-)
A Mateuszek to dzielny chłopak jest, a przecież "chłopaki nie płaczą" ;-)

A my czekamy na ząbki które wychodza w tempie ślimaczym- 4 "góreczki" na dolnych dziąsłach.
Dziąsełka to chyba Szymka mocno swędzą bo jak daję mu pić to sobie je masuje smoczkiem od butli. No i nocki nie przespane :-(

Tak więc Lolcia- zazdroszczę wam że tak szybko i bezbolesnie przechodzicie ząbkowanie ...

reklama
lolcia - jestem w szoku, z Mateuszka absolutny ząbkowy rekordzista. U nas cisza. To znaczy pani doktor stwierdziła dzisiaj, że dziąsełka są już dość mocno na dole rozpulchnione, ale na razie ząbka jeszcze nie widać.

to teraz my się musimy pochwalić :)
wreszcie nadszedł ten dzień :) wczoraj Miłkowi przebił się pierwszy ząb - prawa dolna jedynka :) Miłek cały dzień tak śmiesznie język wystawiał badając nim co tu mu się nowego pojawiło :-D:-D

u nas tez cisza wiec serdeczne gratulacyjne buziolki dla ząbkowiczów nam tez doktorka mowila jakis misiac temu ze dziasla jakby juz mialy byc zeby

Nio nam dokladnie poltora miesiaca temu powiedziala lekarka: O! za dwa tygodnie to juz napewno beda dolne jedynki!! Do tej pory ani widu ani slychu:-D:-D:-D Ale co tam maja czas!:tak:

u nas tez juz prawie od poltora miesiaca mega slinienie i gryzienie wszystkiego..........najgorsze to to ze maly zaczal mnie tez podczas karmienia gryzc .......niedosc ze sam juz nie chce pic z piersi to jeszcze ja zaczynam miec jakies fobie przed kazdym karmieniem .....oj ciekawe jak dlugo jeszcze go pokarmie??

reklama
Do góry