reklama
u nas kolejne ząbki..niestety ich wychodzenie zbiegło się z moim powrotem do pracy, więc chodzę jak lunatyk. dolne jedynki wyszły właściwie bezboleśnie a z dwójkami tak łatwo nie poszło najgorsze że dwójeczka chyba rośnie krzywo....czy Wasze dzieciaczki mają prosto ustawione ząbki????
Poszłusznie donoszę o pojawieniu się dwóch (jednocześnie) dolnych jedynek u mojej córy. W związku z powyższym dała wczoraj czadu.Aż boję się na myśl o reszcie ząbków. Na wszelki wypadek zaopatrzyłam się w żel chłodzący i jak będzie trzeba, to użyjemy:-)
Selineczka dostala 39 stopni goraczki, ale zebow jeszcze nie widac i nie gryzie specjalnie czy to moze byc objaw zabkowania? bylismy u lekarza i wszystko jest ok powiedzial ze to najprawdopodobnie zabki.
Czy ktoras mam tak tez miala przed zabkami???
Czy ktoras mam tak tez miala przed zabkami???
U nas chyba ida zabki, temperatura juz spadla ale biedulka caly dzien plakala i chciala wszystko grysc, niczym jej nie moglam zajac. Nic jeszcze nie widac wiec nie wiem ile to jeszcze moze potrwac ale jestem po dzisiejszym dniu zmeczona :sick:
ivka76
Fanka BB :)
Asia21 nasza pediatryczka powiedziała, że temp. związana z zębami nie przekracza 38st. - to samo usłyszałam od wielu swoich znajomych mających dzieci. Poobserwuj małą, bo to mogą być początki trzydniówki. U nas zęby (dolne jedynki) prześwitywały ponad 3m-ce zanim się przebiły, ale obyło się bez bólu i marudzenia.
Swoją drogą polecam żel do smarowania dziąsełek - Calgel - Szymon przepadał za jego smakiem.
Swoją drogą polecam żel do smarowania dziąsełek - Calgel - Szymon przepadał za jego smakiem.
reklama
ivka76 nam lekarz powiedzial ze to najprawdopodobniej trzydniowka. Dzisija juz trzeci dzien, w nocy byla goraczka ale juz nie taka wysoka ok38 stopni , dzisiaj Selinka juz tak nie placze ale jest dalej marudna i spi juz drugi raz i nawet nie chce sie niczym bawic wiec na pewno sie zle czuje . Zabkow nie widac , ale mam nadzieje ze to nie potrwa jeszcze dlugo.
Podziel się: