reklama
ja tez polecam dr Franczaka jest naprawdę rewelacyjny, wypatrzył mi na usg pępowinę dwunaczyniową -czego moja lekarka nie zauważyła wiec ją zmienilam. USg na Ujastku robią niezłe. Echo serca tez tam miał mój Michal robione i tez b. profesjonalne.
Zgadzam sie z AsiuląJ223, robiłam usg w szpitalu Ujastek u dr Franczaka pod koniec 2009 r w 13 tyg ciaży zapłaciłam 200 zł, nastepne w 20 tygodniu juz z wersja 4D dlatego koszt usg wynosi 250 zł. Polecam
Też robiłam usg genetyczne niby do 14 tyg i zapłaciłam 200 zł. A to 250 zł w 4D to też z genetycznym? Jak wyglądają pamiątki? Też zdjęcia na płytce?
Zastanawiam się nad tym, bo za 300 zł na Dietla 111 jest już z filmikiem, do tego badania genetyczne oraz 4D Full serwis, tyle ze drogo.
Nie wyszło u mnie z badaniem genetycznym do 14 tyg, bo okazało się, że dziecko jest za duże i określił na 2 tygodnie starsze.
Dlatego interesuje mnie czy jest w tym badanie genetyczne.
Lukrecja_85
Fanka BB :)
bylam na 3 badaniach genetycznych i najlepiej wspominam badanie wykonane przez dr Ingę Ludwin z kiniki Mamas and Papas przy ul. Rakowickiej,
Najdokładniejsze badanie, najdokładniejszy opis i zdjęcia, no i jakość sprzętu mnie powaliła... nie mówiąc już o ogromniastej plaźmie, na której mój mąż w wygodnym fotelu oglądał swoje dziecko jak najlepszy film w telewizji hd
Jak ktoś potrzebuje super dokładny opis genetyczny (u nas były pewne podejrzenia) to tylko do dr Ludwin!!!!!
Badanie trwało, z przerwą na chodzenie, by dzidziuś się przekręcił, prawie 2 godziny bez pośpiechu i popędzania. Mnóstwo zdjęć.
Najdokładniejsze badanie, najdokładniejszy opis i zdjęcia, no i jakość sprzętu mnie powaliła... nie mówiąc już o ogromniastej plaźmie, na której mój mąż w wygodnym fotelu oglądał swoje dziecko jak najlepszy film w telewizji hd
Jak ktoś potrzebuje super dokładny opis genetyczny (u nas były pewne podejrzenia) to tylko do dr Ludwin!!!!!
Badanie trwało, z przerwą na chodzenie, by dzidziuś się przekręcił, prawie 2 godziny bez pośpiechu i popędzania. Mnóstwo zdjęć.
Ja też polecam dr Ingę Ludwin. Koszt badania to 290 zł.
Pani dr wszystko pokazała, wszystko dokładnie wytłumaczyła, odpowiedziała na wszystkie moje pytania no i też duży tv na ścianie na którym mój mąż z synkiem mogli wszystko oglądać no i ja z łóżka też
Na pamiątkę dostaliśmy kilka zdjęć i płytę z nagraniem całego badania z tego co widzieliśmy na ekranie. Niesamowita pamiątka.
Gdy robiliśmy badanie w I trymestrze byliśmy w szoku, że wszystko tak dokładnie widać a u małych rozmiarów maleństwa można było policzyć wszystkie paluszki u rąk!
Z całą pewnością sprzęt w gabinecie to jeden z najlepszych w Krakowie.
Pani z recepcji - oddzwania na nieodebrane telefony smsem informuje jeśli są opóźnienia, z tym, że ja akurat odebrałam takiego smsa pod gabinetem więc musiałam trochę poczekać ale takie traktowanie pacjentki jest naprawdę miłe.
Pani dr wszystko pokazała, wszystko dokładnie wytłumaczyła, odpowiedziała na wszystkie moje pytania no i też duży tv na ścianie na którym mój mąż z synkiem mogli wszystko oglądać no i ja z łóżka też
Na pamiątkę dostaliśmy kilka zdjęć i płytę z nagraniem całego badania z tego co widzieliśmy na ekranie. Niesamowita pamiątka.
Gdy robiliśmy badanie w I trymestrze byliśmy w szoku, że wszystko tak dokładnie widać a u małych rozmiarów maleństwa można było policzyć wszystkie paluszki u rąk!
Z całą pewnością sprzęt w gabinecie to jeden z najlepszych w Krakowie.
Pani z recepcji - oddzwania na nieodebrane telefony smsem informuje jeśli są opóźnienia, z tym, że ja akurat odebrałam takiego smsa pod gabinetem więc musiałam trochę poczekać ale takie traktowanie pacjentki jest naprawdę miłe.
Ja rowniez moge polecic pania dr Ludwin, robilam u niej zarowno usg w 12tc i polowkowe. Super profesjonalne podejcie, bardzo dokladne badanie, swietny sprzet. Juz w 12 tc okreslila plec ktora sie tylko potwierdzila na usg polowkowym!
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja polecam dr Wiechęcia z Kopernika, ja tam robiłam USG, naprawdę rewelacyjny i dokładny fachowiec. Z tego co wyczytałam, to przyjmuje też prywatnie:
Fertility Centre
Kraków, Plac Szczepański 3
Praktyka Lekarska
Kraków, ul. Oboźna 4
O cenach nic nie wiem
http://www.dobreusg.pl/kontakthttp://www.dobreusg.pl/kontakt
Fertility Centre
Kraków, Plac Szczepański 3
Praktyka Lekarska
Kraków, ul. Oboźna 4
O cenach nic nie wiem
http://www.dobreusg.pl/kontakthttp://www.dobreusg.pl/kontakt