Mozi
MAMUŚKA BB
ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy![]()
na jedno usg 250 zl??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy![]()
Witam!
Jeśli mam być szczera to odradzam wizytę w Centrum Medycznym APAMEA (Kraków ul. Lea)
Z własnego (niestety) doświadczenia!!!! Przedewszystkim wykonano mi badanie 2D nawet nie starając się wytłumaczyć dlaczego nie jest możliwe wykonanie 3D a na pocieszenie dostałam czystą (nienagraną) płytkę DVD!za wątpliwą przyjemność zapłaciłam 200zł!
Oby chociaż diagnoza była trafnie postawiona, bo od lekarza podczas badania niewiele się dowiedziałam!
Mama nadzieję że moje doświadczenie pozwoli niejednej przyszłej mamie uniknąć niepotrzebnego stresu i rozczarowania!
pozdrawiam
A ja byłam na Kazimierza Wlk. w Osteomedzie , koszt 250 , jednak jestem bardzo zadowolona z wizyty, lekarz bardzo konkretny (dr.Mirocki), całe badanie trwało około godziny, bardzo dokładnie zmierzone wszystkie organy, lekarz miły i konkretny, dokładnie odpowiadał na moje pytania i niejasności.
Oczywiście dostaliśmy opis badania i płytkę z jego przebiegam, zdjęciami i filmami.