reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie robicie zakupy?

reklama
ja kupuje na gluck.pl - świetna jakość i masa promocji. ogolnie ciuszki moze nie najtansze ale jak maja promocje to sie oplaca. obecnie maja promocje ze za zakupy za min 300zl placisz tylko polowe - kupilam kilka rozmiarowej na zapas :-) za ponad 400zl a zapacilam 200 :-)

ja zakupy najczęściej robię w intrenecie, ponieważ brakuje mi czasu na chodzenie po sklepach- ostatnio znalazłam fajna stronę SKLEP TYGRYSEK zakupiłam tam ubrania polskich producentów- wyprawkę i parę akcesorii.

Zależy oczywiście jakie zakupy,ale zdecydowaną większość rzeczy kupuje w sklepach internetowych gdzie mam szeroki wybór czy to artykułów dla dziecka czy dla samej siebie odzieży,kosmetyków.

sklep Zebra Świat Dziecka z ulicy Bodycha został przeniesiony na ulicę Kolorową 19 lok. 142, pojechałam w zeszłym tygodniu na Bodycha a tu niespodzianka - sklepu nie ma, na szczęście tylko go przenieśli. Chyba teraz jeszcze większy wybór.

reklama
Do góry