Witam sierpniowe mamy !!!! Czy myślałyście już gdzie będziecie rodzić ? Ja mieszkam w okolicy Krakowa , lekarz który mnie prowadzi pracuje w szpitalu na Kopernika chyba wybiorę ten szpital. Pozdrawiam Was serdecznie życzę dużo zdrowia i cierpliwości w oczekiwaniu na maleństwo
reklama
ZUZA.80
Fanka BB :)
ja z czerwcówek, ale też z okolic Krakowa też mam lekarza z Kopernika i chyba będę tam rodzić po raz drugi. biorę jeszcze pod uwagę Ujastek, który tez ma dobre opinie i dla mnie jest w mniej więcje takiej samej odległości. dziewczyny chwalą też SiemiradzkiegoWitam sierpniowe mamy !!!! Czy myślałyście już gdzie będziecie rodzić ? Ja mieszkam w okolicy Krakowa , lekarz który mnie prowadzi pracuje w szpitalu na Kopernika chyba wybiorę ten szpital. Pozdrawiam Was serdecznie życzę dużo zdrowia i cierpliwości w oczekiwaniu na maleństwo
Zielony.motylek
Początkująca w BB
Ja mam termin na 25 marca i będę rodzić na Kopernika ze względu, że mój lekarz tam przyjmuje i mam powikłaną ciążę, ale bylam na dniach otwartych w Narutowicza i sale i wyposażenie jest naprawdę super, wszystko nowe, duzo udogodnień dla rodzącej, jeśli nie dam rady dojechać na Kopernika to Narutowicz jest moim wyborem nr 2
Biedroneczka10
Ja będę rodzić w Żeromskiego pierwsza córkę tak rodziłam leżałam tam na patologii i na ginekologii i sobie chwale. Jedzenie paskudne ale opieka cudowna. I mam pełne zaufanie do lekarzy a przede wszystkim do ordynatora.
No to Zuza najpewniej odwiedzisz ten szpital pierwsza U mnie to pierwsza ciąża więc jestem pełna obaw. Chciałbym już urodzić bobasa.ja z czerwcówek, ale też z okolic Krakowa też mam lekarza z Kopernika i chyba będę tam rodzić po raz drugi. biorę jeszcze pod uwagę Ujastek, który tez ma dobre opinie i dla mnie jest w mniej więcje takiej samej odległości. dziewczyny chwalą też Siemiradzkiego
Zielony motylku to tuż tuż trzymam kciuki za rozwiązanieJa mam termin na 25 marca i będę rodzić na Kopernika ze względu, że mój lekarz tam przyjmuje i mam powikłaną ciążę, ale bylam na dniach otwartych w Narutowicza i sale i wyposażenie jest naprawdę super, wszystko nowe, duzo udogodnień dla rodzącej, jeśli nie dam rady dojechać na Kopernika to Narutowicz jest moim wyborem nr 2
Kasiek88
Rodziłam dwa razy na Siemiradzkiego. Bardzo chwałę ten szpital. Super opieka przed, w trakcie i po porodzie. Ale ja tam miałam swoją lekarkę.
Poszła bym tam gdzie pracuje mój lekarz. To był dla mnie główny wyznacznik przy wyborze szpitala.
Poszła bym tam gdzie pracuje mój lekarz. To był dla mnie główny wyznacznik przy wyborze szpitala.
kasieks
Cześć. Ja spędziłam 2 tygodnie na patologii ciąży na Ujastku a w czerwcu tam rodziłam. Polecam szpital.jedzenie dobre,mają swoją kuchnię (nie katering ).sala porodowa z prysznicem +piłki, itp.sale poporodowe -ja miałam dwuosobowa z łazienką i prysznicem. Nie wiem czy są inne. Wiem, że dziewczyny po cesarkach były na większych salach a później przenosili je do mniejszych. Cały czas jest się z dzieckiem. Biorą tylko na szczepienia.codziennie rano obchod lekarza i pediatry.można o wszystko zapytać. Nie ma parcia na karmienie piersią ale można poprosić położna laktacyjna i pomaga.szpital świetnie wyposażony dla wcześniaków.nie wiem co jeszcze dodać. Z tego co pamiętam to siostra wybiera się na dni otwarte za tydzień w sobotę. Jeśli jesteście zainteresowane to sprawdźcie na stronie szpitala bo dni otwarte są chyba raz na miesiąc.mam nadzieję że pomogłam. Gratuluję wszystkim przyszłym mamom .
Aha,dodam że nie miałam tam swojego lekarza ani położnej. Poród rodzinny -z mężem.
Aha,dodam że nie miałam tam swojego lekarza ani położnej. Poród rodzinny -z mężem.
Zielony.motylek
Początkująca w BB
Zielony motylku to tuż tuż trzymam kciuki za rozwiązanie
Dziękuję choć powiem szczerze, że ten ostatni miesiąc dłuży się niemiłosiernie i w duchu mam nadzieję, że rozpakujemy się wcześniej bo to moja pierwsza ciąża i trochę mnie to wszystko przeraża
reklama
Dzięki za obszerne info )))))))Cześć. Ja spędziłam 2 tygodnie na patologii ciąży na Ujastku a w czerwcu tam rodziłam. Polecam szpital.jedzenie dobre,mają swoją kuchnię (nie katering ).sala porodowa z prysznicem +piłki, itp.sale poporodowe -ja miałam dwuosobowa z łazienką i prysznicem. Nie wiem czy są inne. Wiem, że dziewczyny po cesarkach były na większych salach a później przenosili je do mniejszych. Cały czas jest się z dzieckiem. Biorą tylko na szczepienia.codziennie rano obchod lekarza i pediatry.można o wszystko zapytać. Nie ma parcia na karmienie piersią ale można poprosić położna laktacyjna i pomaga.szpital świetnie wyposażony dla wcześniaków.nie wiem co jeszcze dodać. Z tego co pamiętam to siostra wybiera się na dni otwarte za tydzień w sobotę. Jeśli jesteście zainteresowane to sprawdźcie na stronie szpitala bo dni otwarte są chyba raz na miesiąc.mam nadzieję że pomogłam. Gratuluję wszystkim przyszłym mamom .