reklama
elcia09 pisze:a co myślicie np. o Krakowie? piekne miasto i blisko mnie ;D ;D ;D
Fajnie by było bo tez mam niedaleko ;D ;D
Mycha1
Fanka BB :)
Jednoa jest pewne, napewno bedzie cieżko bo jesli już miejsce będzie pasowało kazdej to bedzie problem z terminem - nie każdej w tym czsie bedzie pasowało...
marianeczka
persona non grata
no i co - gadamy i gadamy, a nie nic nie wiadomo nadal. zrobmy jakies glosowanie, u licha! ja jestem za wawa, bo latwo dojechac pociagiem zewszad i za trzecim weekendem maja (nie ma jeszcze sesji, a juz po chwili wytchnienia od dlugiego weekendu)
agask
nałogowiec
Oj będą schody, ja też jestem za centrum tyle,że zastanówcie się nad kosztami tego wszystkiego,pomijam dojazd ale przecież bez sensu gnać pół Polski żebyśmy posiedziały trzy godziny w pubie,a zatem nocleg.No i tu Kraków albo Kazimierz przoduje w oszałamiających cenach.Warszawa też nie lepsza,może znacie jakiś fajny ośrodek, w którym można byłoby zainstalować się np.w czterech domkach.
Mi bardziej pasuje koniec czerwca ale wtedy już nie będzie kompletu maj mam zawalony maturami ale jeden weekend się wykroi.
Mi bardziej pasuje koniec czerwca ale wtedy już nie będzie kompletu maj mam zawalony maturami ale jeden weekend się wykroi.
reklama
KObiety które mieszkają nad morzem, szukamy niedrogiego ośrodka wczasowego. Chodzi nam o pobyt 7 dniowy z dzieckiem. Potrzebna jest nam faktura bo wtedy zwrócą nam za pobyt u Pawła w pracy, nie ma to jak budżetówka . Proszę jak znacie jakieś to dajcie mi znać>
Podziel się: