reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gdzie pojechac na wakacje?

aguia, porozglądam się, ale myślę że na ok 30-40 zł za dobę od osoby dorosłej musisz być przygotowana... nie wiem jak policzą za dziecko....

reklama
A co myślicie o tym, żeby zabrać na wakacje cała rodzinkę i pojechać z nimi do SPA? No może to dość nietypowy pomysł, ale wydaje mi się, że wszyscy by się dobrze bawili. Zresztą znalazłam taka ofertę Primavery z Jastrzębiej Góry - nawet dla dzieciaków zapewniają atrakcje, żeby się nie nudziły. Co o tym myślicie?

No pomysł ze spa jest naprawdę świetny, szczególnie jeśli można zabrać ze sobą dzieci:0 A słyszałyście,że w hotelu głęboczek na pojezierzu brodnickim są specjalne zabiegi zarówno dla dzieci jak i dorosłych? Ciekawe, prawda? gdybym mogła to chętnie pojechałabym w takie miejsce z rodzinką:)

jest fajny serwis mplace.pl tam sie rejestrujesz i masz podgląd na fajne miejsca w polsce które dodają uzytkownicy i możesz z nimi porozmawiac wysyłając wiadomości i wszystkiego sie dowiedzieć ;]

jak dla mnie gdziekolwiek, byleby odpocząć i miło spędzić czas. Mnie się marzy elegancki hotel w pięknej i malowniczej okolicy, fajnie by było jakby miał jeszcze spa, żeby w razie niepogody się nie nudzić. Możecie polecić takie miejsce?

Jeżeli nie zależy Ci koniecznie na morzu to polecam Ci mniej znane mazurskie miejscowości, np. Leśniczówkę Pranie, albo Ełk czy Olecko :) Każde z tych miejsc ma dostęp do jeziora, a i spa też się znajdzie :)

Ostatnio byliśmy na wakacjach w ośrodku Łubinowe Wzgórze koło Nałęczowa. Ośrodek znajduje sie w świetnej okolicy, jestświetnie przygotowany do pobytu z dziećmi. Moje dzieci muszą trzymać dietę bez glutenową.Pensjonat przygotowuje posiłkidla gości ze specjalną dietą oraz posiada świetne menu z kuchnię regionalną,
Gorąco polecam! :)

A ja chętnie polecę wojaże zagraniczne, ale te całkiem bliskie. Na bookapart.com można spokojnie znaleźć tanio coś fajnego w Czechach czy Austrii. Bardzo fajnie, polecam :)

reklama
My często jeździmy do Kotliny Kłodzkiej, bardzo lubimy :) Fajne miejsce, można wiele ciekawych miejsc znaleźć z basenami itp. Więc na pewno miejsce warto oglądnięcia.

Do góry