reklama
A co myślicie o tym, żeby zabrać na wakacje cała rodzinkę i pojechać z nimi do SPA? No może to dość nietypowy pomysł, ale wydaje mi się, że wszyscy by się dobrze bawili. Zresztą znalazłam taka ofertę Primavery z Jastrzębiej Góry - nawet dla dzieciaków zapewniają atrakcje, żeby się nie nudziły. Co o tym myślicie?
No pomysł ze spa jest naprawdę świetny, szczególnie jeśli można zabrać ze sobą dzieci:0 A słyszałyście,że w hotelu głęboczek na pojezierzu brodnickim są specjalne zabiegi zarówno dla dzieci jak i dorosłych? Ciekawe, prawda? gdybym mogła to chętnie pojechałabym w takie miejsce z rodzinką
jak dla mnie gdziekolwiek, byleby odpocząć i miło spędzić czas. Mnie się marzy elegancki hotel w pięknej i malowniczej okolicy, fajnie by było jakby miał jeszcze spa, żeby w razie niepogody się nie nudzić. Możecie polecić takie miejsce?
Ostatnio byliśmy na wakacjach w ośrodku Łubinowe Wzgórze koło Nałęczowa. Ośrodek znajduje sie w świetnej okolicy, jestświetnie przygotowany do pobytu z dziećmi. Moje dzieci muszą trzymać dietę bez glutenową.Pensjonat przygotowuje posiłkidla gości ze specjalną dietą oraz posiada świetne menu z kuchnię regionalną,
Gorąco polecam!
Gorąco polecam!
Ja polecę pobyt w Hotelu Adam&Spa -> Hotel Adam & Spa - Kudowa Zdrój, apartamenty, pokoje, basen, noclegi, sale konferencyjne, Kudowa Polecam każdemu kto pragnie ze spokojem zrealizować swoje plany zawodowe, np. organizacja konferencji czy wypoczynkowe, wylegując się w saunie i na masażu. Nie spotkałam się jeszcze z taką różnorodnością dań, ja tu. Rewelacja.
reklama
Podziel się: