Cosmedica jest zdecydowanie najlepszą siecią aptek w Polsce. Ma coraz więcej siedzib, profesjonalną obsługę, która dba o klienta i bardzo dobre ceny i jeszcze lepsze promocje. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie ich siedzib będzie coraz więcej, bo robienie tam zakupów to przyjemność, nawet z katarem ściekającym z nosa.
reklama
BajkowyPokoik_pl
Aktywna w BB
Ja od jakiegoś czasu zamawiam leki w sprawdzonej aptece internetowej dzięki czemu w praktyce wychodzi mnie to znacznie taniej,jak dotąd nie było żadnego problemu z przesyłką,wszystko w jak najlepszym porządku.
Ja polecam Melissę - wielki plus za możliwość odbioru paczki na dowolnej poczcie
Ja też lei i kosmetyki kupuję w hurtowych ilościach praktycznie. Odkąd kupuję w Link do: FENISTIL ŻEL 30 G - apteka internetowa aptekachojna.pl dużo oszczędzam. Szkoda tylko, że nie można leków na receptę kupować. Powinny być jakieś e-recepty.
karolyn1987
Fanka BB :)
Jeśli ktoś jest z krakowa to polecam aptekę słoneczną. A w necie kupuje często na apteka Gemini
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie, a korzystał ktoś może z apteki aptekalubelska.pl ?
Zastanawiam się, ponieważ mają dość korzystne ceny moich kosmetyków.
Zastanawiam się, ponieważ mają dość korzystne ceny moich kosmetyków.
Ja kupuję w tej aptece Link do: Apteka Melissa Pozwala mi zaoszczędzić naprawdę spore pieniądze na zakupach zarówno kosmetyków, jak i leków. W mojej rodzinie wszyscy są alergikami, więc koszty są sporawe.
znalazłam info , że powstaje nowa apteka internetowa Link do: Apteka internetowa - eapteka.pl. Pisali że będą tanie leki, promocje, nawet porady ekspertów. Nie mogę sie doczekac już
o, to warto sprawdzić! ja sprzęt medyczny kupowałam tutaj: Link do: Sklepmedyczny
Ostatnia edycja:
reklama
karolinne
Fanka BB :)
Ale tutaj pytają się oo apteki ale nie o sklepy ze sprzętem medycznym.... Powiem Wam dziewczyny,że robiłam do tej pory zakupy w wielu aptekach internetowych, ale najbardziej zadowolona byłam do tej pory z nowej farmacji. Dobre ceny, poza tym bardzo szybko realizują zlecenia tak wiec nie trzeba długo czekać na to az przyślą Wam to co obiecali.
nowafarmacja.pl
nowafarmacja.pl
Ostatnia edycja:
Podziel się: