reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie kupować taniej leki?

To fakt,a przecież z drugiej strony czasem leków potrzebujemy niemal od razu i nie możemy czekać. Nawet uwzględniając koszty to zamawiając w aptekach internetowych,całość wychodzi nas taniej.

reklama
Akurat tam nie ma tańszych leków,wręcz przeciwnie. Polecam natomiast jak Przedmówczyni- apteki internetowe,gdzie faktyczni można znaleźć tańsze leki i to bez wychodzenia z domu,wygodna opcja.

Odkąd mam dzieci ilość kupowanych leków znacznie wzrosła. Ja kupuje dużo leków w sieci ale nie tylko oszczędzam tak też na pieluchach. Tanie pampersy są we Frisco

A które apteki nie są sprawdzone? Do tych online mam pełne zaufanie i przemawia z animi fakt zdecydowanie niższej ceny niż w stacjonarnych aptekach,wiec tutaj jest jasna sprawa.

Często robię zakupy w aptekach internetowych, bo jest po prostu znacznie taniej. W stacjonarnych aptekach kupuję tylko leki w nagłych przypadkach jak czegoś mi zabraknie. Często fajne promocje można znaleźć na stronie Nowej Farmacji

Ja od dłuższego czasu zamawiam leki i kosmetyki w aptece Melissa, mają duży wybór, fajne ceny i szybko realizują zamówienia.

Korzystam z wielu aptek, bo bardzo często jest tak, że nie wszystkie leki są w tych samych cenach i da się zaoszczędzić całkiem sporo.
Podoba mi się też to, że teraz dużo leków można dostać taniej w aptekach online, co jest wygodnym rozwiązaniem dla kogoś, kto pracuje przez 3/4 dnia i musiałby np. zdążyć ze zrealizowaniem recepty do określonego terminu. Taka www.apteka-melissa.pl oferuje nie dość, że liczne promocje i gratisowe produkty, to jeszcze zamówienie odebrać można poprzez kuriera. Jest najczęściej wybieraną przeze mnie apteką, bo nigdy nie musiałam czekać na realizację recepty albo dostępność leku dłużej niż 1-2 dni, zdarzało się, że już następnego dnia był do odbioru.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry