reklama
Majka345
Początkująca w BB
Taniej można kupować tylko w sieciowych aptekach które często organizują różnego rodzaju promocje i przeceny.
la_bamba
Zaciekawiona BB
ja kupuję on line na Suplementy diety, kosmetyki, kremy, leki na potencję i alergię - apteka internetowa – Wapteka.pl ,którą już tu ktoś wspomniał i nie wydaje mi się, żeby była to sieciówka, ale przeceny albo promocje mają praktycznie przez cały czas
Widzę, że nikt nie polecił jeszcze w tym temacie tanie-leczenie.pl
więc ja tu uczynię. Czasami zamawiam u nich kosmetyki i nie mogę narzekać.
Ceny, prawda jest taka, że wszędzie sa porównywalne, dla mnie liczy się bardziej dostępność konkretnych rzeczy, które szukam, no i to czy dostawa przebiega sprawnie, choć często to zależy od kuriera...
więc ja tu uczynię. Czasami zamawiam u nich kosmetyki i nie mogę narzekać.
Ceny, prawda jest taka, że wszędzie sa porównywalne, dla mnie liczy się bardziej dostępność konkretnych rzeczy, które szukam, no i to czy dostawa przebiega sprawnie, choć często to zależy od kuriera...
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Można także pokusić się o zakupy w aptekach internetowych gdzie również jest zdecydowanie taniej. Korzystałyście już z tej formy zakupów czy póki co nie miałyście jeszcze takiej okazji?
reklama
Można także pokusić się o zakupy w aptekach internetowych gdzie również jest zdecydowanie taniej. Korzystałyście już z tej formy zakupów czy póki co nie miałyście jeszcze takiej okazji?
ja korzystam często w takiego rozwiązania bo to pozwala zaoszczędzić pieniądze, nawet jak placisz za wysylke. juz iles razy zamawiałam leki albo kosmetyki (zazwyczaj z apteki rosa), zawsze oryginalne produkty przychodziły, zero ściemy. mysle, ze to opłacalne
Podziel się: