reklama
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Cieszy mnie fakt,że coraz więcej osób przekonuje się do tego typu zakupów,bo naprawdę jest to niezwykle opłacalne,szczególnie jeżeli zamawiamy więcej rzeczy a za przesyłkę zapłacimy raz,więc myślę ze warto.
Korzystam z aptek internetowych , jest to dla mnie wygoda i oszczędność czasu, poza tym można w nich również zamówić leki na receptę , to jest korzystne a na pewno wychodzi taniej niż w aptekach stacjonarnych .Czasami zamawiam przez internet z jeśli jest to możliwe z odbiorem własnym :-)
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Z tego co wiem to niemal większość aptek oferuje też odbiór osobisty w umówionym punkcie,trzeba tylko o to dokładnie dopytać. teraz zresztą z okazji nadchodzących świąt można liczyć na szereg ciekawych promocji i rabatów właśnie ze strony aptek internetowych.
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
Tanich może i nie ma,ale są te tańsze jak wspomniane internetowe gdzie z całą pewnością opłaca się zakup leków. JA mam do nich duże zaufanie i polecam każdemu
Korzystam z aptek internetowych , jest to dla mnie wygoda i oszczędność czasu, poza tym można w nich również zamówić leki na receptę , to jest korzystne a na pewno wychodzi taniej niż w aptekach stacjonarnych .Czasami zamawiam przez internet z jeśli jest to możliwe z odbiorem własnym :-)
Odbiór własny to jest to! Jesli chodzi o wspomniane przeze mnie wcześniej tanie-leczenie, to można odebrać zamówienie w aptece stacjonarnej w Łodzi na ul. Wujaka lub Piotrkowskiej. Czasem korzystam z tej opcji.
Kurczę, tak to już jest że kobieta im starsza, tym częściej musi korzystać z apteki. Tym bardziej trzeba obczajać która najtańsza, najwygodniejsza etc., jak się tak często korzysta
Podzielam Wasze zdania,sama również często zamawiam w internetowych aptekach i nigdy nie było żadnego problemu z odbiorem czy ceną,zawsze wszystko taniej i na czas
smerfetka88
Zaciekawiona BB
Ziko jest fajna, a dodatkowo apteka gemini- internetowa. Niektóre rzeczy mają na prawdę dużo taniej. Tylko fajnie jest w kilka osób się zebrać, bo powyżej 200 zł przesyłka za darmo
reklama
Podziel się: