reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie kupować taniej leki?

reklama
Widzę, że nikt nie polecił jeszcze w tym temacie tanie-leczenie.pl
więc ja tu uczynię. Czasami zamawiam u nich kosmetyki i nie mogę narzekać.
Ceny, prawda jest taka, że wszędzie sa porównywalne, dla mnie liczy się bardziej dostępność konkretnych rzeczy, które szukam, no i to czy dostawa przebiega sprawnie, choć często to zależy od kuriera...

niedawno miałam złamaną nogę i korzystałam tylko z apteki online - głównie z wapteka.pl bo mają tam super helpdesk. przesyłka kurierem - szybko i bez problemów z płatnością, więc polecam.

A jak we waptece z przesyłą? Jest możliwość zamawiania do paczkomatow? Czasami się to przydaje, a ceny wydają się okej

Można także pokusić się o zakupy w aptekach internetowych gdzie również jest zdecydowanie taniej. Korzystałyście już z tej formy zakupów czy póki co nie miałyście jeszcze takiej okazji?

reklama
Można także pokusić się o zakupy w aptekach internetowych gdzie również jest zdecydowanie taniej. Korzystałyście już z tej formy zakupów czy póki co nie miałyście jeszcze takiej okazji?

ja korzystam często w takiego rozwiązania bo to pozwala zaoszczędzić pieniądze, nawet jak placisz za wysylke. juz iles razy zamawiałam leki albo kosmetyki (zazwyczaj z apteki rosa), zawsze oryginalne produkty przychodziły, zero ściemy. mysle, ze to opłacalne

Do góry