StaraStaraczka
Fanka BB :)
Umówiłam się na razie do dr Niedźwiedzkiej w Bocianie. Gdzieś trzeba zacząć…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta polecana tutaj to Małgorzata Niedźwiecka, bo widzę że w bocianie jest jakaś Maria (chyba że źle patrzę)Umówiłam się na razie do dr Niedźwiedzkiej w Bocianie. Gdzieś trzeba zacząć…
ja chodzę wlansie do Dr. Marii Niedzwieckiej w Bocianie w Gdańsku. Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor. Też mega dokładnie wszystko sprawdza i pokazuje .ta polecana tutaj to Małgorzata Niedźwiecka, bo widzę że w bocianie jest jakaś Maria (chyba że źle patrzę)
No właśnie są dwie dr Niedźwieckie, ale w bocianie jest Maria. A Małgorzata (super opinie na znanym lekarzu) w innym miejscu przyjmuje.ta polecana tutaj to Małgorzata Niedźwiecka, bo widzę że w bocianie jest jakaś Maria (chyba że źle patrzę)
ja osobiście od 4 lat jestem pod opieką pani Małgorzaty i ogólnie polecam, przyjmuje obok galerii metropolia. Ale tu chyba poprostu musisz zrobić dobry research kto się nadaje najlepiej do problemu z jakim się mierzysz lub poprosi metodą prób i błędów. Udać się i zobaczyć podejście czy ci odpowiada, bo to też wszystko zależy od wymagańNo właśnie są dwie dr Niedźwieckie, ale w bocianie jest Maria. A Małgorzata (super opinie na znanym lekarzu) w innym miejscu przyjmuje.
no pojde testowo tam, gdzie się umówiłam i zobaczę. Jeśli będzie w porządku to pewnie zostanę, bo może lepiej być już w klinice niepłodności, w razie gdyby była potrzeba działać ostrzej za jakiś czas.ja osobiście od 4 lat jestem pod opieką pani Małgorzaty i ogólnie polecam, przyjmuje obok galerii metropolia. Ale tu chyba poprostu musisz zrobić dobry research kto się nadaje najlepiej do problemu z jakim się mierzysz lub poprosi metodą prób i błędów. Udać się i zobaczyć podejście czy ci odpowiada, bo to też wszystko zależy od wymagań
Na fb sa grupy gdzie rodzic na Pomorzu itp i tam też jest dużo opinii na temat ginekologów. Te nazwiska które są tu, tam również są wielokrotnie polecane. Może zajrzyj, przejrzyj lupkę i zawsze możesz grupę opuścić
J chodzę do dr Marii plus kliniki, że na miejscu porobią badaniano pojde testowo tam, gdzie się umówiłam i zobaczę. Jeśli będzie w porządku to pewnie zostanę, bo może lepiej być już w klinice niepłodności, w razie gdyby była potrzeba działać ostrzej za jakiś czas.
Co się da i tak będę próbowała na Luxmed, ale zobaczymyJ chodzę do dr Marii plus kliniki, że na miejscu porobią badania