reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Zawsze mi smutno jak wchodzę na ten wątek :( bo ja te tak bardzo chciałabym sie ppochwalić ciazowym brzuszkiem ale u mnie płaski jak był tak jest :((( nie wiem czemu:((( moze przez wymioty?

reklama
Dziękujemy, dziękujemy:-)
Hanus nie przejmuj się, jeszcze nas wszystkie przegonisz;-) teraz wszystko się zmienia z dnia na dzień, ani się obejrzysz a nie wbijesz się w ulubione spodnie:tak:

Hanus ja na Twoim etapie w I ciąży mialam brzuch wręcz wklęśnięty, kości biodrowe mi tylko sterczały, a potem tak od 22 tc dopiero coś tam ciążowego zaczęło się dziać:) ciesz się, że CI bebzonik nie przeszkadza, później będziemy wszystkie narzekały hihihih

zazdrościlam wam tych brzuchów, mi siepojawil z dnia na dzien i to odrazu taki duzy...oczywiscie mam tez sporo tluszczyku ale nie az tyle:) zdjecie jest z dzisiaj - 13tc
2012-06-20 12.51.12.jpg

reklama
Witam ,
Kiedy dowiedziałam się ,ze jestem w ciąży to oszalałam ze szczęścia :-). Jestem teraz w 12 tc i chciała bym się z wami podzielić swoją radością , nikt lepiej nie zrozumie radości przyszłej mamy jak inna przyszła mama :)
Mój skarb w 11 tc .2012-06-20 14.jpg

Do góry