reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Piekne brzycholki dziewczynki.

Aninek tobie wogole dolega zgaga i takie inne dolegliwosci, pytam bo tak fajnie masz niziutko ten brzuszek, moje dziecie to sie tylkiem pcha pod same zebra. Zgaga , skrocony oddech no i jak przychodzi do jedzenia to nie da rady zjesc normalnej porcji obiadu bo to male sie pcha ;-)

reklama
Emilia nigdy w zyciu jeszcze zgagi nie mialam i problemow z oddychaniem tez nie, az do wczoraj - co pisalam na ogolnym, dlatego sie tak wystraszylam, ale tez czuje mala czasem pod zebrami, zwlaszcza jak siedze i sie tak zegne troche, jak stoje to nie. Za to okropnie mnie cisnie na dole i juz od kilku miesiecy chodze jak pingwin. W ogole to nieraz tak trzymam rekami brzuch od dolu bo mam wrazenie, ze mi spadnie :-D

Aninek- ale piekny brzusio i jak niziutko- jak to by powiedziala moja mama- bedzie dziweczynka:-D:-) A co do wagi- to mi tez stanela juz z jakies 3 tyg. ale ja jestem o wiele wiele wieksza niz Ty :-:)sorry:

Ada zgrabnioszko piękny brzuszek.............

Aninek to samo się tyczy Ciebie, ale powiem Ci, że brzusio masz niesamowicie niziutko jakby dziidzia się juz pchała:)

Aninek ale masz piękny brzuszek. Na prawdę, dość nie powtarzalny. Laska jesteś, że hoho:-) U mnie, jak u Emilii, Marcel okupuje górne partie, więc coraz trudniej oddech złapać:baffled:

30.11.2012 498.jpg

Dzięki dziewczyny, zmobilizowałam się w końcu, żeby też jakieś zdjęcie pstryknąć. Oto i on- mój bębenek w 36 tygodniu:)

reklama
Do góry