reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Emilia Az oderwac oczu nie umiem śliczny brzuszek a jak lśni ;D
Dziewczyny ja sie zastanawiam czy po urodzeniu coreczki nie bede sie zapominac i nagle dotykac za brzuch by poczuc kopniaki ;D
Dziewczyny ja sie zastanawiam czy po urodzeniu coreczki nie bede sie zapominac i nagle dotykac za brzuch by poczuc kopniaki ;D
Czarni
matka wariatka :D
Emila ty też taka chudzinka i tylko brzuszek z przodu słodki
nie wiem jak tam w innych miesiacach jest! , ale styczniowkowe brzuszki to tylko do reklam sie nadaja !! Sliczne!!!
Co do tesknoty to napewno dziwne uczucie bedzie moc sie schylic bez problemu i wogole nie czuc kopniakow, no ale do nastepnego razu
Co do tesknoty to napewno dziwne uczucie bedzie moc sie schylic bez problemu i wogole nie czuc kopniakow, no ale do nastepnego razu
Skorupka84
Sliczne brzuszki
EmiliaM
Natal ja juz nastepnego razu nie planuje, dwojka mysle jak dla mnie jest wystarczajaca Chyba ze po jakims czasie strasznie by mi sie zachcialo nastepnego.. hmmm... wtedy chyba sobie pieska albo kotka kupie
gosia081145
Emilia hehe Ja planuje pieska kupic jak mala bedzie miala pare ;D No dwójka to tak standardowo Ja nie wiem czy nie zrezygnuje na jednym bo musze przyznac ze ciaza to jest dla mnie stresujacy moment czlowiek sie zamartwia czy aby wszystko w pozadku
EmiliaM
GOsia ja tez w pierwszej ciazy sie stresowalam (teraz sie tez stresuje, to normalne), w czasie porodu meza wyzywalam i sie zarzekalam ze nastepnego juz napewno nie bedzie ;-) Jakies 3 tyg po porodzie mowilam mezowi ze az tak straszie nie bylo jak myslalam i ze juz gotowa jestem na nastepne dzidzi hehe.
gosia081145
Emilia to mi dalas pocieszenie. Juz wiem na kim bede sie na porodowce wyzywac bo Moj jest bardzo chetny uczestniczyc przy porodzie
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Emilia ale masz piękny brzuszek! W porównaniu z moim to maleńki
Gosiu zmienisz zdanie, co do kolejnego dziecka. Zobaczysz:-) Moja Nelcia była strasznie rozdarta, ale jak jej tak po 6 miesiącach przeszło, to od razu chciałam kolejne, bo dzieci są cudowne
Natal no ja też już raczej kolejnego maluszka nie planuję. Mąż niby mówi, że może kiedyś za 10 lat, ale ja już teraz się rozsypuję, to co by było za 10 lat
Gosiu zmienisz zdanie, co do kolejnego dziecka. Zobaczysz:-) Moja Nelcia była strasznie rozdarta, ale jak jej tak po 6 miesiącach przeszło, to od razu chciałam kolejne, bo dzieci są cudowne
Natal no ja też już raczej kolejnego maluszka nie planuję. Mąż niby mówi, że może kiedyś za 10 lat, ale ja już teraz się rozsypuję, to co by było za 10 lat