reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Magda wiem ze sa cudowne;) Ale wiem ze jakbym sie zdecydowala na drugie to dopiero za 5-7 lat bo balabym sie ze rady nie dam ;) Ale wiesz co Moj mowi tak samo teraz tak mowisz zobaczymy za jakis czas jak bedziesz mi tu mowic o drugim;p

reklama
Emilia no właśnie ja mam to samo odczucie, sama chodze i marudze że stać długo nie moge czy butów bez wysiłku założyć ale jak tylko maluch się urodzi to na pewno zatęsknie:)))
Gosia oj nie mów, bo nigdy nie wiadomo jak to będzie, ja w sumie nie myślałam w ogóle o drugim po urodzeniu Konrada potem zaczełam sobie myśleć że fajnie było tak za 3 lata znów byc w ciąży się udało:))

a to moje brzucho z dzisiaj czyli 34t i 1d:))
DSCF1039 (2).jpg

Ada Magda ja poprostu jestem panikara i kazdy jeden objaw juz zaraz stres wiec dla tego ciaza dla mnie jest stresem ;)w sumie wiem co mowicie moja siostra po przezyciach z cesarki powiedziala ja juz wiecej dzieci nie chce miec a teraz mysli o drugim ;D Ada sliczny zgrabny brzuszek;)

Ada slicznie wygladasz, super brzuszek!

To ja tez w koncu wrzuce fotke jako ze wybil 34 tydzien:

P1080518 (439x640).jpg

Haha zrobila mi sie ta kreska na brzuchu, ale idzie jakos tak dziwnie bo kolo pepka - cos jest u mnie krzywo tylko nie wiem co :-p

Aninek ty to laska jestes, poza brzuchem to nigdzie ci sie nie przytyło:)) i już całkiem nisko masz:) u mnie za to tej kreski w ogóle nie widac, w pierwszej ciąży była, teraz sie nie ujawnia:)

Ada no bo jak mam przytyc jak moj maly alien wszystko ze mnie wyzera :eek::-) W ogole cos od 2 tygodni mi waga stanela, ale wczoraj mnie tak brzuch ciagnal jak na rosniecie. A brzuch to juz od dawna mam nisko, wlasciwie to od samego poczatku byl nisko, bo nie mialam tak zeby sie w jakims momencie obnizyl.

reklama
aninek jeeeju jaka figurka!!! ale laseczka jesteś :-) piękny brzuszek ;-)a co do kreseczki to moja też tak uciekła na bok :-)
ada1989 tobie kobietko też tylko pozazdrościć wyglądu ;-) śliczna piłeczka ;-)

Do góry