reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

piekne testy :tak:

deszczyk wow!! jaki mialas maly brzuch w 19tc!!! a teraz taki sam w 6 :szok: szok

test.jpgIMG_0979.jpg a to moje tesciorki :))

reklama
zdjęcie mojego obecnego zrobione "na głodzie" z racji dzisiejszej migreny w środku znajdowało się pół porannego jogurtu i bułka i później dwa tosty, więc to nie kiszki :-)

Ale fajnie sie tu zrobilo, wreszcie jest co oladac ;)

Deszczyk faktycznie malutki mialas w polowie ciazy, ale to chyba tak jest ze z kazda kolejna ciaza predzej wylazi
Marzenix zgrabniutki ;)

reklama
Dziewuszki, jakie macie śliczne brzusieJ ja pamiętam, że w pierwszej ciąży w listopadzie miałam brzuch jakbym się najadła za mocnoL a rodziłam 12 lutego;/
Zawsze chciałam mieć brzuszek w ciąży, ale coś czuje, że teraz będzie podobnieL mój jest płaski nadal;/ale ja i biustu nie mam hehe, więc coś w tej mojej budowie musi być takiegoJ

Do góry