reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Pieone brzuszki - i pomyslec ze zaraz ich noe bedzie :)

Viv a wqzylas sie ipe juz stracilas kg? Brzuszek jeszcze boli czy juz nie? Bo szwy to juz cuha zdjete?

reklama
Śliczne brzuszki dziewczyny ... to mój obiecany 36t4d
20121123_204243.jpg
Nie patrzcie tylko na moją morde, bo jakaś taka nieogarnieta byłam

natkani malutki masz ten brzuszek w porównaniu do mojego bębenka
lil śliczna piłeczka, a z tym nieogarnięciem to wcale źle nie wyglądasz, Ty mnie jeszcze nie widziałaś :sorry2:

Neska właśnie nie ważyłam się :sorry2: nie mam pojęcia, ile mi zostało na liczniku, ale brzuch już prawie nie boli, szwy do zdjęcia były tylko dwa, ściągnięte jeszcze w szpitalu, reszta się rozpuszcza. Blizna czasem pociągnie, jak np. wstaję z Maluchem czy się inaczej powiercę w wyrku. Poza tym czuję się naprawdę super :tak:

nathani jak malutki ten Twój brzuszek:-p
Lil na buzi brakuje jedynie usmiechu a tak jest git;-)brzucho fajowy podobny wielkością do mojego:tak:

Ja za brzuchem tęsknic jakoś nie bede hehe chcę już byc w pełni sprawna, schylić się, ponosić córcię, spać na brzuchu itp a dzidzia mieć w ramionach:-p

reklama
Do góry