reklama
Ale macie piękne brzuszki
ty tez sie kochana takiego doczekasz &&&&& i ~~~~~;-)
Noukie
Majowa mama 2007
muffy nie kazda ma brzuch jakby polknela pilke lekarska
moja kuzynka miala taki maluski,ze do konca nikt o jej ciazy nie wiedzial,no chyba ze sama powiedziala ;-)
sa kobiety ze tyja duzo i maja wielkie brzuchy,a sa takie ze tyja malo i maja male brzuszki ;-)
jeszcze ci moze brzucholek urosnac..a jak nie to bedziesz miala mniej do zgubienia ;-)
najwazniejsze,ze dzidzia zdrowo rosnie i wszystko jest dobrze ;-)
moja kuzynka miala taki maluski,ze do konca nikt o jej ciazy nie wiedzial,no chyba ze sama powiedziala ;-)
sa kobiety ze tyja duzo i maja wielkie brzuchy,a sa takie ze tyja malo i maja male brzuszki ;-)
jeszcze ci moze brzucholek urosnac..a jak nie to bedziesz miala mniej do zgubienia ;-)
najwazniejsze,ze dzidzia zdrowo rosnie i wszystko jest dobrze ;-)
sarka
trójkowa mama
muffy na sierpniówkach jest dziewczyna co ma brzuszek minimalnie większy od Ciebie a zaraz rodzi;p to bardzo indywidualna sprawa
Ja mialam wielkie brzuchy i za pierwszym i za drugim razem i teraz mnie wywaliło, na pewno tu przoduję z wielkością bo wszystkie macie bardzo zgrabne te brzuszki
Ja mialam wielkie brzuchy i za pierwszym i za drugim razem i teraz mnie wywaliło, na pewno tu przoduję z wielkością bo wszystkie macie bardzo zgrabne te brzuszki
reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Mam nadzieje, ze zaczne rosnac! hehe Ja waze tyle ile przed ciaza 52 kg, bo najpierw schudlam 3 kilo, a teraz nadrabiam :-) Moj maluszek pragnie jesc co 2h, a po jedzeniu kopie mame- cudne uczucie!!! :-)