reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Vivienne okraglutki sliczny brzuszek:-):-):-) jej jak one sie rzeczywiscie roznia na dziewczynke i chlopczyka:szok:

Muffy i Twoj sie ladnie zaokragla:-):-)

reklama
ty tez sie kochana takiego doczekasz :tak: &&&&& i ~~~~~;-)

Tez tak uwazam:-):-):-)

A tu moj 18 tydz i 4 dni z dzis;-)

1.jpg

Noukie- sliczniy brzusio i sliczna tunika :tak: :-)

Madlen- dzieki :-) moj taki malutki jest i martwie sie, ze moja macica cos slabo rosnie...

muffy nie kazda ma brzuch jakby polknela pilke lekarska :-D
moja kuzynka miala taki maluski,ze do konca nikt o jej ciazy nie wiedzial,no chyba ze sama powiedziala ;-)
sa kobiety ze tyja duzo i maja wielkie brzuchy,a sa takie ze tyja malo i maja male brzuszki ;-)
jeszcze ci moze brzucholek urosnac..a jak nie to bedziesz miala mniej do zgubienia :-D;-)
najwazniejsze,ze dzidzia zdrowo rosnie i wszystko jest dobrze ;-)

Śliczne brzuszki Kochane:-)
muffy moja kumpleka do 7 m-ca była płaska a potem jak ją wywaliło to szok, miała ogromny jak balon. Także nie martw sie bo masz zgrabniutki brzusio:tak:

muffy na sierpniówkach jest dziewczyna co ma brzuszek minimalnie większy od Ciebie a zaraz rodzi;p to bardzo indywidualna sprawa:tak:

Ja mialam wielkie brzuchy i za pierwszym i za drugim razem i teraz mnie wywaliło, na pewno tu przoduję z wielkością:-D bo wszystkie macie bardzo zgrabne te brzuszki

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Mam nadzieje, ze zaczne rosnac! hehe :-D Ja waze tyle ile przed ciaza 52 kg, bo najpierw schudlam 3 kilo, a teraz nadrabiam :-) Moj maluszek pragnie jesc co 2h, a po jedzeniu kopie mame- cudne uczucie!!! :tak::-)

Do góry