reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
P1030799.jpg dzisiejszy 38 tygodni...

... i ubrany :) P1030825.jpg

Pozdrawiam wszystkie brzuszki:) każdy jest śliczny i wyjątkowy:)

illusion żeby u Ciebie pojawił się taki brzuch jak u innych ciężarnych w 38 tygodniu, to musiałabyś chyba chodzić ze dwa lata w ciąży. Super wyglądasz, tylko pozazdrościć figury i pięknego brzuszka!!!

Przeglądnęłam to forum od początku, oraz inne wątki. Obserwuję brzuszki przyszłych mam i muszę stwierdzić, że są bardzo różnej wielkości brzuszki. Jedne mają choćby balonika połknęły, a drugie zjadły podwójne śniadanie. Wcale to nie jest złe. Sama jestem w 6 tygodniu ciąży. Jest moją pierwszą. Bardzo się dziwię w jakim szybkim tempie zmienia się moje ciało. Zawsze miałam kobiece kształty. No... może jeśli chodzi o biodra i pupę, bo piersi brak:D Ale kurczę, brzuszka nigdy nie miałam, a tutaj taki niezwykły <3. :-D Jutro idę na wizytę drugą. Bo pierwsze jak się dowiedziałam o ciąży, umówiłam się, ale nie założył mi karty, bo był to 4tydz. i 3 dzień, ale według USG. Kazał przyjść właśnie teraz. Jutro się dowiem jak moje maleństwo się ma . ;-)

Dżasti jedyne co wciągałam, to przed zrobieniem tych zdjęć jedzonko heheh :p 

Lilith zapewniam Cię, że dzidziuś siedzi na swoim miejscu :p i co jeszcze mnie zaszokowało na ostatniej wizycie, podobno opływa go dużo wód :p

ostkapa dziękuję Ci za tak miłe słowa :) ale jednak przytyło mi się tu i tam i to sporo moim zdaniem:) musiałabym się Wam pokazać jak wyglądałam wcześniej, to zapewniam, że różnica jest duuża :)

MalaMio powodzenia :)

reklama
Do góry