reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

4madlen brzuszek masz identyczny jak ja, jak bym siebie w lustrze widziała i lekarz mi powiedział że jest za duży bo dzidzi tylko 2700 waży a reszte to te cholerne wody co mi tyle zdrowia napsuły, tylko że ja w 34 tc taki mam

reklama
clodi u mnie to akurat Antek duży, ale nie martw sie tymi wodami... nie wiem czy Cię to pocieszy, ale koleżanka moja urodziła niedawno zdrową córeczkę mimo iż złapała w II trym toxo i miała naprawdę dużo ponad normę wód płodowych...podobno leciały z niej i leciały, zalała pół szpitala a mała urodziła się zdrowa i silna, także głowa do góry! :tak:

4 brzuchy.jpg

ja dziś wrzucam, nie tyle dla "pochwalenia się":-) co dla rady. Wczoraj usłyszałam od mamy i cioci, że brzuch mi się obniżył, czy Wy coś zauważacie??

lenka śliczny i wcale nie taki mały ten Twój brzuszek:-)

Nic a nic się nie obniżył;-) mysle że jak sie tak stanie to sama to poczujesz:tak: Ale brzuszek rośnie cały czas nawet między 34 a 35 tyg widać znaczną różnicę :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, dzięki za "diagnozę", mi też się wydaje że się nie obniżył. Owszem jest niżej niż u niektórych z Was, ale wydaje mi się że od zawsze jest taki. sarka mówisz że urósł? ja już od paru tygodni nie widzę różnicy:-)

reklama
Do góry