reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

4madlen brzuszek masz identyczny jak ja, jak bym siebie w lustrze widziała i lekarz mi powiedział że jest za duży bo dzidzi tylko 2700 waży a reszte to te cholerne wody co mi tyle zdrowia napsuły, tylko że ja w 34 tc taki mam

reklama
clodi u mnie to akurat Antek duży, ale nie martw sie tymi wodami... nie wiem czy Cię to pocieszy, ale koleżanka moja urodziła niedawno zdrową córeczkę mimo iż złapała w II trym toxo i miała naprawdę dużo ponad normę wód płodowych...podobno leciały z niej i leciały, zalała pół szpitala a mała urodziła się zdrowa i silna, także głowa do góry! :tak:

4 brzuchy.jpg

ja dziś wrzucam, nie tyle dla "pochwalenia się":-) co dla rady. Wczoraj usłyszałam od mamy i cioci, że brzuch mi się obniżył, czy Wy coś zauważacie??

lenka śliczny i wcale nie taki mały ten Twój brzuszek:-)

Nic a nic się nie obniżył;-) mysle że jak sie tak stanie to sama to poczujesz:tak: Ale brzuszek rośnie cały czas nawet między 34 a 35 tyg widać znaczną różnicę :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, dzięki za "diagnozę", mi też się wydaje że się nie obniżył. Owszem jest niżej niż u niektórych z Was, ale wydaje mi się że od zawsze jest taki. sarka mówisz że urósł? ja już od paru tygodni nie widzę różnicy:-)

reklama
Do góry