reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Ja też się lekko zszokoławałm:szok: bo mój był większy przed ciążą..co nie zmienia faktu że dobrze masz bo szybko wróci Ci skóra do formy od razu sie brzuch wchłonie no i pewnie nie musisz sie bać o rozstępy:tak: że o lekkości bytu na codzień nie wspomnę ;) Ja na moim niedługo bede sobie szklanke z herbata mogła stawiać:-p

illusion faktycznie malutki brzusio ale przynajmniej szybko spadnie :)

Ja dzisiaj wkleje świeży brzuchol bo na pewno trochę urósł w smie to juz 3 tyg go nie pokazywałam

Ja jak siedze to juz szklanke moge postawic :confused: Zaczyna mnie swedziec powoli, smaruje sie az sie swiece od oliwki, zeby tylko nie bylo rozstepow. Moja siostra milala malusi brzuszek do 6 miesiaca, a w 7 wyrzucilo jej brzuch chyba w jedna noc i dostala takich rozstepow na calym brzuchu ze zadne smarowanie, dbanie i masowanie by nie pomoglo :shocked2:

reklama
Do góry