reklama
Patch, super zdjęcia Stasia. Dwa ostatnie szczególnie
Emilka jak zwykle urocza.
A Milenka fajna pyzunia. I zdjęcia super na jej stronie. od razu widać że tata ma pojęcie o robieniu zdjęć- i przede wszystkim ma dobry aparat.
U nas częściej ja się bawię aparatem, ale mój Tomek też od czasu do czasu pstryka. Teraz jest napalony na jakiś nowy aparat, który mamy sobie niby kupić:-)Non stop siedzi na necie i czyta o nim. Albo przy okazji zakupów musimy wejśc do Media Marktu żeby sobie mógł go potrzymać chociaż:-);-)Ach te chłopy.
A tu Tosia
Emilka jak zwykle urocza.
A Milenka fajna pyzunia. I zdjęcia super na jej stronie. od razu widać że tata ma pojęcie o robieniu zdjęć- i przede wszystkim ma dobry aparat.
U nas częściej ja się bawię aparatem, ale mój Tomek też od czasu do czasu pstryka. Teraz jest napalony na jakiś nowy aparat, który mamy sobie niby kupić:-)Non stop siedzi na necie i czyta o nim. Albo przy okazji zakupów musimy wejśc do Media Marktu żeby sobie mógł go potrzymać chociaż:-);-)Ach te chłopy.
A tu Tosia
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Emilka, Lenka i Tosia - sliczne dziewczynki.
Emilka jak zwykle urocza , no i te piekne oczy
Lenka slodka dziewczynka.Szczegolnie na tym drugim zdjeciu.A jakie ma ladne wloski i fryzurke.
Tosia taka radosna.I jak super wyglada z krolikiem.Cudo.
Emilka jak zwykle urocza , no i te piekne oczy
Lenka slodka dziewczynka.Szczegolnie na tym drugim zdjeciu.A jakie ma ladne wloski i fryzurke.
Tosia taka radosna.I jak super wyglada z krolikiem.Cudo.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Milenka Lenka Tosia Emilka wszystkie piekne urocze i takie fotogeniczne!:-)
Stas przystojny ze hej!!!
KArolina77 tez przejrzalam strone Milenki i Wasza...wow!!! Twoj maz naprawde super fotografuje...i te wszytkie podroze...odkrylam pare miejsc gdzie tez bylam ale takich pieknych zdjec niestety nie mam...
Stas przystojny ze hej!!!
KArolina77 tez przejrzalam strone Milenki i Wasza...wow!!! Twoj maz naprawde super fotografuje...i te wszytkie podroze...odkrylam pare miejsc gdzie tez bylam ale takich pieknych zdjec niestety nie mam...
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Mój Artur też uwielbia fotografować i jest to jego drugie hobby po wędkarstwie. Niestety i jedno i drugie trochę drogie Mieliśmy już kilka aparatów do których A. wzdychał i po jakimś czasie kupował. Ostatnio jest wierny nikonowi. Obecnie D 200, wcześniej D 60 s. Mi wystarcza konika minolta, mała cyfrówka, którą kupił mi pod choinkę jakieś 2 lata temu.No, ale jakośc zdjęć z aparatu męża jest o dwa nieba lepszano to ja mam dobrze, bo mozna powiedziec ze moj maz jest fotografem-pasjonatem.tak wiec zdjec mamy mnostwo
Wszystkie ostatnio wstawione zdjęcia prześliczne
reklama
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
karolina, wspaniałe zdjęcia.... ach ile ja bym dała ze taki aparat.... Milenka jest urocza!!
Emilka tak słodko wyszła na tym drugim zdjęciu, że miałam ochotę ją sobie wywołać, włożyć do ramki i powiesić w pokoiku Stasia...
Lenka jest strasznie fajniutka... Ma takie fajne włoski, taki łobuziaczek..
Tosia, super na tym fotelu wygląda no i jak zza stołu zerka na kubeczek, Martula, po kim ona ma taką ciemną karnację?? Śliczna dziewczynka!
Oluś bardzo ładny chłopczyk
Emilka tak słodko wyszła na tym drugim zdjęciu, że miałam ochotę ją sobie wywołać, włożyć do ramki i powiesić w pokoiku Stasia...
Lenka jest strasznie fajniutka... Ma takie fajne włoski, taki łobuziaczek..
Tosia, super na tym fotelu wygląda no i jak zza stołu zerka na kubeczek, Martula, po kim ona ma taką ciemną karnację?? Śliczna dziewczynka!
Oluś bardzo ładny chłopczyk