reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Fajnie, że Wam się podobają... U nas nikt nie lubi (oprócz mnie) robić zdjęć, więc jak chcę mieć jakieś ze Stasiem, to sama muszę robić na wyciągniętej ręce z aparatem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale zdjęcia to niezwykła pamiątka, ja swoich z dzieciństwa mam bardzo mało, dlatego Staś będzie miał mnóstwo;-)

reklama
Patch super masz tego Stasia!!! Cudny chłopczyk z niego :tak: To czarno-białe zdjęcie świetnie Ci wyszło, pozostałe zresztą też :-)

U mnie w domu tez niestety tylko ja robię fotki, bo tatuś jak się do tego zabierze, to albo w tle mamy coś czego nie powinno być... albo głowa w połowie ucięta... a najczęściej to wszystko kompletnie rozmyte :sick:Dlatego ja mam bardzo mało zdjęć z Milenką :-(

no to ja mam dobrze, bo mozna powiedziec ze moj maz jest fotografem-pasjonatem.tak wiec zdjec i filmow mamy mnostwo. oprocz fotografii jako jego hobby, robil juz zdjecia na studniowkach i slubach. ma juz takze za soba kilka wystaw fotograficznych polaczonych z pokazami slajdow.

no karolina, to czemu tak mało zdjęć nam pokazujesz??!!
zapraszam na zdjecia Milenki:tak:zrobione w ostatni weekend

P1030727.JPG

Milenka w "pociagu".

P1030726.JPG

i w woziu :-):-)

P1030716.JPG

P1030688.JPG

Milenka "z bliska"

P1030675.JPG

karolina prześliczna jest Twoja Milenka!!! :-) A jakie imię ma ładne.... ;-)
Zazdroszczę takich ładnych fotek i męża-fotografa... będzie miała Twoja Milka piękne pamiątki :happy2:

Właśnie zauważyłam, że zrobiliście super stronę ze zdjęciami Milenki... aż mi się zachciało pójść na jesienny spacerek i też coś popstrykać... :blink:na dworze to praktycznie wcale nie mamy zdjęć, trzeba to nadrobić :happy2:

reklama
Joasiek, ja wlasnie przed chwila wstawilam link do strony Milenki. Przemek uwielbia robic zdjecia, ale juz jest gorzej z uzupelnianiem strony Milenki. Jeszcze mamy przepiekne zdjecia z plazy, no ale musza poczekac na ich wrzucenie na strone.

Twoja Milenka to ma dopiero piekna strone. Dziekuje za mile slowka dla Milenki. A imie rzeczywiscie piekne, hi hi.

Do góry