reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Gosia jakiego uzywasz plynu do kapieli dla Nuni? Ona wyglada jakby miała oczka pomalowane :szok: świetne :-) aha i moczysz jej normalnie juz uszka? bo ja nie wiem ile lac wody do wanienki i nie za duzo leję , przewaznie kapie sama małą wiec za duzo chyba nie moge mieć

Dzieciaczki są cudne...:tak::tak::-D:-D Każde już takie duże i ślicznie sie uśmiecha :laugh2::laugh2:

A ja pochwale sie moim Filim

Widzę, że nam doszło sporo zdjęć naszych ślicznych lutowych maluchów
Lil kate, Martyna to czysty tata :tak:
Miśka, zdjęcia z rozszerzenia diety bombowe :-D
Patch, fajne zdjęcie Stasia z babcią, ale masz młodą mamę :happy:
Martula, już niedługo spacerówka pójdzie w ruch. Zdjęcia z basenu super :tak:
Gosia, ale fajnie, że możesz już małej zakładać spinkę na włosy córeczce :elvis:
Madzik, śliczny śmiech synka od ucha do ucha :-)
Mysia, nie widzę zdjęcia Filipka :no:
Oliwieczka, Zosia jest zupełnie do Ciebie podobna :tak:
Joasiek, Twój album oczywiście też cały czas śledzę na bieżąco, gdzieś pisałaś, że Milenka taka wydaje Ci sie malutka, ale Ci powiem, że taka malutka to ona wcale już nie jest. Zdjęcie ze słuchawkami super :-D

Jak zciągnę zdjęcia z wyjazdu z aparatu to też cosik powklejam.

reklama
mniam, jakie to pyszne...

coś ciasny ten wózeczek...:-D

sen to zdrowie, a do tego tak ciepło

uśmiech dla cioć z BB

Do góry