reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Oliwia,Twój Fifi jest prześliczny
No raczej tak, moczy się uszy. Np pan polewał dzieci wodą z konewki - i to tak zdrowo. A my tez zrobiłysmy nura pod wodę więc uszy sie totalnie zamoczyły:-) jak dziecko płynie- z nasza pomocą oczywiście- to przede wszystkim uważa się żeby nie piło wody...
mysia, jaki Twój Filip duży!!!Super!!W tych gondolach nasze dzieci wyglądaja jakby już miały ponad pół roku- takie wyrośnięte bobasy:-)
agusia, Sara niexle się śmieje w wanience- ja musze sie nagimnastykowac żeby Tośka się usmiechnęła- bardzo skupiona jest podczas kąpieli chociaż widac, że jest zadowolona też.
agusia, Sara niexle się śmieje w wanience- ja musze sie nagimnastykowac żeby Tośka się usmiechnęła- bardzo skupiona jest podczas kąpieli chociaż widac, że jest zadowolona też.
agusia9915
Matka wariatka
martula-ja ją trzymam jedna reką a dugą rozsmieszam a moj mąz szybko robi zdiecie . dobrze ze jest cyfrówka
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ho ho! Ale nowych foteczek! Nie nadążam z oglądaniem ;-) Super!!! :-)
Ależ nam rosną te dzieciaczki... wszystkie są przecudne!!!
Kasiad ja dopiero jak oglądam zdjęcia Milenki to widzę, że jednak urosła bo jak na nią patrzę normalnie, to wydaje mi się jeszcze taka mała ;-)
Ależ nam rosną te dzieciaczki... wszystkie są przecudne!!!
Kasiad ja dopiero jak oglądam zdjęcia Milenki to widzę, że jednak urosła bo jak na nią patrzę normalnie, to wydaje mi się jeszcze taka mała ;-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
jakie paskudztwo?
cud malina chłop
Konradek chyba mamie cos zbroił ?
mój jakies 20 minut temu odkrecił lezac w łózku zawór od kaloryfera no i wyobrazacie sobie co jest w pokoju BASEN
cud malina chłop
Konradek chyba mamie cos zbroił ?
mój jakies 20 minut temu odkrecił lezac w łózku zawór od kaloryfera no i wyobrazacie sobie co jest w pokoju BASEN