reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Piekne dzieciaczki wszystkie:tak:

a z tym podobienstwem Makreli do taty to mnie dobilyscie:-( a ja ostatnio zaczelam sie dopatrywac ze domnie podobna :laugh2:

Martula, na basenie moczy sie bobasowi uszka?

No raczej tak, moczy się uszy. Np pan polewał dzieci wodą z konewki - i to tak zdrowo. A my tez zrobiłysmy nura pod wodę więc uszy sie totalnie zamoczyły:-):tak: jak dziecko płynie- z nasza pomocą oczywiście- to przede wszystkim uważa się żeby nie piło wody...

mysia, jaki Twój Filip duży!!!Super!!W tych gondolach nasze dzieci wyglądaja jakby już miały ponad pół roku- takie wyrośnięte bobasy:-)
agusia, Sara niexle się śmieje w wanience- ja musze sie nagimnastykowac żeby Tośka się usmiechnęła- bardzo skupiona jest podczas kąpieli chociaż widac, że jest zadowolona też.

martula-ja ją trzymam jedna reką a dugą rozsmieszam a moj mąz szybko robi zdiecie . dobrze ze jest cyfrówka:-D:tak::tak:

Ho ho! Ale nowych foteczek! Nie nadążam z oglądaniem ;-) Super!!! :-)
Ależ nam rosną te dzieciaczki... wszystkie są przecudne!!! :tak:
Kasiad ja dopiero jak oglądam zdjęcia Milenki to widzę, że jednak urosła bo jak na nią patrzę normalnie, to wydaje mi się jeszcze taka mała ;-)

reklama
jakie paskudztwo?:wściekła/y:
cud malina chłop
Konradek chyba mamie cos zbroił ?:-p

mój jakies 20 minut temu odkrecił lezac w łózku zawór od kaloryfera no i wyobrazacie sobie co jest w pokoju BASEN

Do góry